• BIST 11239.81
  • Altın 5755.722
  • Dolar 42.5576
  • Euro 49.6044
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 10 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 11 °C

Sohar Limanı’nda demirli gemide üç kişi öldü

Sohar Limanı’nda demirli gemide üç kişi öldü
Umman Sivil Savunma ve Ambulans Kurumu’nun verdiği bilgilere göre 30 Eylül günü Sohar Limanı’nda demirli bir kargo gemisinde üç denizci yaşamını yitirdi.

Umman Sivil Savunma ve Ambulans Kurumu’nun (PACDA) verdiği bilgilere göre 30 Eylül günü Sohar Limanı’nda demirli bir kargo gemisinde üç denizci yaşamını yitirdi.

PACDA’ya göre üçü de Asya kökenli olan denizcilerin ölüm sebebi ismi belirtilmeyen gemide yüklü bulunan ve ahşap koruma amaçlı olarak kullanılan kimyasallardan çıkan gaz. İddiaya göre denizciler geminin kargo bölmelerinden birinin içine düşerek burada mahsur kaldılar.

Sohar Endüstriyel Liman Şirketi (SIPC) yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Cumartesi akşam 21.30 sularında Sohar Limanı’nda demirli bulunan bir kargo gemisinde meydana gelen talihsiz kazada üç işçinin hayatını kaybettiğini derin bir üzüntüyle belirtiyoruz. Bu kaza sonucu gemideki diğer kişilere, limana veya civara yönelik güvenlikle ilgili ya da çevresel bir tehdit ortaya çıkmamıştır. SIPC olarak kazanın aydınlatılmasına yönelik çalışmalarımız ilgili tüm taraflarla işbirliği çerçevesinde devam etmektedir.” 

Haber: Güray ÖZTÜRK / DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim