• BIST 9079.97
  • Altın 2310.506
  • Dolar 32.336
  • Euro 35.0929
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 16 °C

Sirena Marine, iki modeliyle Boot Düsseldorf’u fethedecek

Sirena Marine, iki modeliyle Boot Düsseldorf’u fethedecek
Türkiye'nin ilk ve tek seri yat üreticisi Sirena Marine, 22-30 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek dünyanın en önemli yat fuarlarından Boot Düsseldorf’ta; Sirena 58 ve Sirena 68 modelleri ile yer alacak.

Dünyanın en önemli yat fuarlarından biri olan Boot Düsseldorf, 22-30 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Her yıl, senenin ilk yat etkinliği olarak dünyanın dört bir köşesinden deniz tutkunlarını buluşturan Boot Düsseldorf’un bu yıl en önemli konuklarından biri yine Sirena Marine olacak. Sirena Marine’in, Boot Düsseldorf’taki standını Sirena 68 ve Sirena 58 ve modelleri süsleyecek.

UZUN YOL KAŞİFİ SIRENA 68

Sirena Marine bünyesinde altı yıl önce kurulan ve kısa sürede Akdeniz’in en popüler yatlarını üreten bir markaya dönüşen Sirena Yachts’ın, deneyimli bir denizcinin bir yatta aradığı tüm nitelikleri üzerinde barındırdığı modeli Sirena 68, dünyanın karşısına ilk kez çıktığı Cannes Yachting Festival’den sonra Boot Düsseldorf’ta. Sahiplerine birçok farklı yerleşim planı ve renk seçeneği sunan Sirena 68, kişiye özel hale getirilebiliyor.

Sirena Marine müşterilerinin deneyim ve taleplerinin, yenilikçi ve modern çözüm önerileriyle harmanlanması sonucu ortaya çıkan Sirena 68, misafirlerini evindeymiş gibi hissettiren detaylarıyla ön plana çıkıyor. German Frers imzası taşıyan yenilikçi gövde, modelin daha uzun seyirler için gerekli olan deplasman hızına ulaşmasını sağlıyor. Bu da Sirena 68'i birinci sınıf menzil kapasitesine sahip bir model haline getiriyor. İsteğe bağlı olarak tercih edilebilecek motor gücüne göre yarı deplasman gövde 29 knot hıza ulaşabiliyor. 21,4 metre boyundaki Sirena 68, üç ya da dört kamaralı olarak tercih edilebiliyor.

SIRENA 58 İLE DENİZ KEYFİ EN ÜST SEVİYEDE

Sirena 68’in bir küçük kardeşi Sirena 58 de bu yıl Boot Düsseldorf’ta yat tutkunlarının karşısına çıkacak. Serinin üç modelinden biri olan 18,58 metre boyundaki Sirena 58, Germán Frers tasarımı yarı deplasman özel gövde şekli sayesinde daha uzun menzili ve düşük yakıt tüketimiyle ön plana çıkıyor. Sirena 58, özel gövde şekli sayesinde konforlu ve güvenli uzun yolculuklar sunuyor. Düşük yakıt tüketimiyle hem bütçe hem de çevre dostu Sirena 58, 10 knot'lık seyir hızıyla 850 deniz mili mesafe kat edebiliyor.

Sirena 58'in iç tasarımı, iki ya da üç kamaralı seçeneklerle sunuluyor. Her biri son derece geniş ve ferah olan Sirena 58'de tüm kamaralar deniz manzarasını ve gün ışığını içeriye dolduran geniş camlara sahip. Her biri son derece geniş ve ferah olan Sirena 58'de tüm kamaralar deniz manzarasını ve gün ışığını içeriye dolduran geniş camlara sahip. İçeriye zengin bir şekilde dolan gün ışığı geniş iç mekanları daha da aydınlık kılıyor. 

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim