• BIST 8983.9
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 20 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 20 °C
  • Çanakkale 21 °C

Setur Marinaları, 3 farklı fuarla 3 farklı şehirde özel fırsatlar sunacak

Setur Marinaları, 3 farklı fuarla 3 farklı şehirde özel fırsatlar sunacak
Setur Marinaları, 3 ay boyunca önemli yat fuarlarına katılarak müşterilerine Paris, Düsseldorf ve Tuzla’da düzenlenecek fuarlarda özel fırsatlar sunacak.

Türkiye’deki lider pozisyonunu korurken yurt dışında da marina sayısını artırarak uluslararası bir marka haline gelmeyi hedefleyen Setur Marinaları, katıldığı fuarlarda müşterilerine çok özel fırsatlar sunuyor.

Setur Marinaları, ilk olarak 8-16 Aralık 2018’de Paris’te düzenlenen Nautic Fuarı’na, ardından 19-27 Ocak 2019 tarihlerinde Düsseldorf’da düzenlenecek Boot Düsseldorf’a ve 16-25 Şubat 2019’da ise İstanbul’da düzenlenecek Tuzla Boat Show’a katılacak.

Setur Marinaları’nın sunduğu eşsiz fırsatlardan en önemlisi, herhangi bir Setur Marinası ile yıllık sözleşme yapan yatçıların diğer Setur Marinaları’nda 30’ar gün ücretsiz konaklayabilmesi. Zincir marina olmanın avantajını sunan Setur Marinaları’nın bu kampanyasında yatçılar, 30’ar günden toplamda 270 gün ek bir ücret ödemeden diledikleri marinada konaklayabiliyorlar.

ZİNCİR – 30’AR GÜN ÜCRETSİZ BAĞLAMA

Herhangi bir Setur Marinası ile yıllık sözleşme yapıldığında diğer Setur Marinaları’nda 30’ar gün ücretsiz konaklama hakkı kazanılıyor. Üstelik 30’ar günlük bu hak her bir marinada ayrı ayrı geçerli. 30 günün üzerindeki konaklamalarda ise yüzde 50 indirim imkanı sunuyor.

GEZERKEN KAZAN - YENİLENEN SÖZLEŞMEYE İLAVE SÜRE

Setur Marinaları, zincir kampanya kapsamında yüzde 50 indirimli konaklayan teknelere yıllık bağlama sözleşmelerini yenilemeleri durumunda 30 güne kadar ücretsiz ilave süre kazanma imkanı sunuyor.

YOL YARDIMI - LİFTTE YÜZDE 50 İNDİRİM

Yol yardımı kampanyası, bir Setur Marinası ile yıllık sözleşmesi olan teknenin seyir halinde iken diğer bir Setur Marinası’nda karaya çıkma ihtiyacı oluşması durumunda, denizde ve karada ücretsiz konaklama ile birlikte lift hizmetinden yüzde 50 indirimli yararlanma imkânı sunuyor.

KIDEME GÖRE İNDİRİM

Sadakat kampanyası, yıllık bağlama sözleşmelerinde yatçıların kıdem yıllarına göre indirimler sunuyor. Birlikte geçirilen her yıl için yüzd 2 olarak belirlenen indirim oranı, 10 yıl üzerindeki kıdeme sahip tekne sahiplerine yüzde 25 e veren indirim imkanı sunuyor.

ORTAK LİFT KULLANIMI

Ücretsiz Karaya Çekme Hizmeti Ortak lift kampanyası, bir Setur Marinası ile yıllık sözleşmesi olan ve belirli sebeplerle o marinada karaya alınamayan teknelere, başka bir Setur Marinası’nda ücretsiz karada konaklama ve çekme&atma hizmeti imkanı sunuyor.

SATILIK TEKNE

Satış Öncesi 2 Kez Ücretsiz Lift ve Satış Sonrası İndirim veya Sözleşme Devri - Satılık tekneler için en konforlu marina olan Setur Marinaları, yıllık sözleşmesi olan ve teknesini satışa çıkaran yatçılara sözleşme süresi içerisinde 2 kez ücretsiz çekme&atma, satış sonrasında ise kalan sözleşme süresini diğer bir Setur Marinası’na devretme hakkı ve 30 güne kadar yüzde 50 indirimli konaklamaimkanı sunuyor.

SÖZLEŞME DİZAYNI

Kişisel Takvime Uygun Sözleşme Sözleşmeni dizayn et kampanyası, yatçılara, kişiye özel takvimle, dilediği 2 veya 3 Setur Marinası’nda avantajlı fiyatlarla yıllık sözleşme imkanı sunuyor.

YENİ SIFIR TEKNE

Yıllık Sözleşmede ilk yıl yüzde 10, ikinci yıl yüzde 5 İndirim ve Ücretsiz Lift - Setur Marinaları, yeni sıfır tekne alan yatçıların, yıllık bağlama sözleşmelerine ilk yıl yüzde 10, ikinci yıl yüzde 5 indirimle birlikte ilk çekme-atma ve 1 ay karapark hizmetinden ücretsiz faydalanma imkanı sunuyor.

GÜNLÜK SÖZLEŞMENİ YILLIĞA ÇEVİR

Günlük Sözleşme Bedellerini Yıllık Sözleşmeden Mahsup Etme fırsatı sunan bu uygulamada tekne sahiplerinin 15 güne kadar Setur Marinaları’nda kaldıkları günleri, yıllık sözleşmeye çevirme fırsatı veriliyor. Kampanya kapsamında günlük sözleşmelere ödenen bedeller, yıllık sözleşmeden düşülüyor.

KAZAN KAZANDIR

Arkadaşına Referans Olan Kazançlı Çıkıyor. Setur Marinaları’nda yıllık sözleşmesi olan yatçılar, teknesi Setur Marinaları dışında konaklayan arkadaşlarını, herhangi bir Setur Marinası’nda yıllık sözleşme yapmaya davet ettiğinde, kendisi ve referans olduğu arkadaşı 1 ay ücretsiz ilave süre kazanıyor.

SETUR MARİNA LOKASYONLARI

Koç Topluluğu bünyesindeki Setur Marinaları, faaliyetlerine 40 yıl önce Çeşme Altınyunus Marina ile başladı. Setur Marinaları, şu anda yurt içinde 9, yurtdışında 1 marina olmak üzere 10 marina ile Türkiye'nin lider marina zinciri durumunda.

SETUR MARİNALARI:

Kalamış & Fenerbahçe, Yalova, Ayvalık, Midilli, Çeşme, Kuşadası, Netsel Marmaris, Kaş, Finike, Antalya.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim