• BIST 9356.04
  • Altın 4201.781
  • Dolar 38.7677
  • Euro 44.0825
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 23 °C
  • Muğla 17 °C
  • Çanakkale 18 °C

Savaş gemileri Gürcistan'ın Poti Limanı'na demirledi

Savaş gemileri Gürcistan'ın Poti Limanı'na demirledi
Türk Deniz Kuvvetleri'ne ait TCG Gemlik Fırkateyni'nin de aralarında bulunduğu NATO Deniz Görev Grubu-2 (SNMG) savaş gemileri tatbikat için Gürcistan'ın Poti Limanı'na geldi.

Gemiler, Türkiye'nin Batum Başkonsolosu Makbule Koçak ile Gürcistan Sınır Polis Müdürü Temur Kekelidze ve diğer yetkililer tarafından karşılandı. 

NATO Deniz Görev Grubu-2'de (SNMG) görev yapan TCG Gemlik, limana gündüz saatlerinde demirledi.

SNMG'nin Gürcistan ziyaretine ilişkin gazetecilere açıklamada bulunan Gürcistan Sınır Polis Müdürü Temur Kekelidze gemilerin 18 Mayıs'a kadar Poti'de kalacağını bildirdi.

Türk Deniz Kuvvetleri'ne ait TCG Gemlik Fırkateyni dışında İngiltere'den "HMS Duncan", Bulgaristan'dan "BGS Drazki" ve Romanya'dan "RS Regele Ferdinand" gemilerinin de limana geldiğini ifade eden Kekelidze, NATO gemilerinin Gürcistan deniz kuvvetleri ile birlikte ile tatbikatlar düzenleyeceğini kaydetti. 

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim