• BIST 9696.99
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 29 °C
  • Muğla 25 °C
  • Çanakkale 21 °C

Şark Ekspres Karadeniz'de

Şark Ekspres Karadeniz'de
Genel Müdür Yardımcısı Tolga Stamboli Haydarpaşa Limanı'ndan Karadeniz Limanlarına haftalık servisin, önümüzdeki haftalarda başlayacağını söyledi.
Kuruluş tarihi olan 1966'dan bu yana ieniz taşımacılığı sektörü içinde en saygın şirketlerden biri olan Şark Ekspres Vapur Acenteliği A.Ş., dış ticarete yeni yeni adapte olan Türkiye'de kurucu üyelerin dış ülke armatörleri ile olan yakın ilişkileri hem ihracat hem de ithalatçılar için avantaj

TRUMP/DÖKME
Şark Ekspres Vapur Acenteliği A.Ş.'nin deniz taşımacılığında ağırlıklı olan trump/dökme hizmet sağlayıcı yabancı armatörlerin Türkiye'de güven duyduğu bir isim haline geldiğini ifade eden Genel Müdür Yardımcısı A. Tolga Stamboli " Halen birçok armatörün Türkiye genel temsilciliğini basan ile yürütmektedir. Deniz taşımacılığında ihtiyaçların değişmesi üzerine dökme taşımacılık birçok kalem malda yerini konteyner taşımacılığına bırakmıştır" dedi.İVME KAZANDI"Şirketimiz bu şekilde konteyner taşımacılığı ufak ve büyük ölçekli ithalat ve ihracatçılara dünyanın heryerine ulaşma imkanı sağlamış ve son yıllarda dünya ticaretinin genel olarak ivme kazanmasına da yardımcı olmuştur" diyen Stamboli sözlerini şöyle sürdürdü: " Gelişmeleri takıp eden şirketimiz mevcut trendi en başta yakalayanlardan olup konteyner taşımacılığı yapan saygın ve güvenilir armatörleri Türk ihracat ve ithalatçısı ile buluşturmuştur.HIZLI SERVİS1991 yılından itibaren Fransız armatör CMA-CGM konteyner hattının temsilciliğini İstanbul, Gebze, Gemlik ve İzmir'de basan ile gerçekleştirmektedir. Fransa'nın en büyük armatörü olan CMA-CGM dünya sıralamasında 5. sırada yer almaktadır. İşletmekte olduğu 200'e yakın gemi ile 2004 yılında yaklaşık 4 milyon konteyneri 126 ülkedeki 200 liman arasında taşımıştır. 2900 'ü Fransa'da olmak üzere dünya çapındaki 400 ofise bağlı 8 bin uzman personel ile müşterilerin dünya çapındaki önder taşıyıcı beklentilerini karşılamaktadır. Bosphorus Express Servisimiz ile uzakdoğudan (ÇİN ) direkt olarak Haydarpaşa (İstanbul) Limanı'na servis başlatan ilk armatördür, iki yıldır servis başarı ile devam etmektedir."Son dönemlerde Çin'den yoğun bir şekilde devam eden ithalat taleplerine en hızlı çözümü sunduklarının altını çizen Genel Müdür Yardımcısı Stamboli, CMA-CGM hattı ile özellikle Amerika Batı Yakası taşımalarında ( LOS ANGELES & LONG BE-ACH & OAKLAND ) ve Arap Körfezi & Ortadoğu taşımalarınızda uygun navlun ve düzenli servisi ile tüm ihracatçılara en uygun servisi sağladıklarını ayrıca Haydarpaşa ( İstanbul ) Limanı'ndan Karadeniz Limanlarına haftalık direk servisin, önümüzdeki haftalarda başlayacağını da sözlerine ekledi.(Kaynak: Ekonomik Çözüm, Sevgi Şengel,   21.03.2005)
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim