• BIST 12249.04
  • Altın 6573.24
  • Dolar 49.1361
  • Euro 55.2306
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 16 °C

Rusya, Türk Su Ürünleri şirketini denetim altına aldı

Rusya, Türk Su Ürünleri şirketini denetim altına aldı
Rusya Tarım Ürünleri Denetim Kurumu (Rosselhoznadzor), Callut Tarım Turizm Ve Su Ürünleri şirketinin dondurulmuş alabalıklarında yasaklı maddelere rastlanıldığı gerekçesiyle denetim altına aldı.

Rusya Tarım Ürünleri Denetim Kurumu (Rosselhoznadzor), su ürünleri yetiştiricisi Türk şirkete karşı denetimi artırdığını açıkladı.

Rosselhoznadzor'dan yapılan açıklamaya göre 21 Haziran'dan itibaren Callut Tarım Turizm Ve Su Ürünleri şirketine karşı denetimler artırıldı. Şirketin dondurulmuş alabalıklarında yasaklı maddelere rastlanıldığı belirtildi.

Türkiye ile yaşanan uçak krizi nedeniyle Rusya, birçok Türk ürününe yasak getirmişti. Rusya'ya ihraç edilmesi serbest olan ürünleri ise sıkın denetim altına almıştı.

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim