• BIST 12433.5
  • Altın 6942.62
  • Dolar 43.5991
  • Euro 51.57
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 5 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 10 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 12 °C

Orinoco Nehri'nde 2 tekne battı, 10 kişi kayıp!

Orinoco Nehri'nde 2 tekne battı, 10 kişi kayıp!
Kolombiya Donanması, Venezuela sınırındaki Puerto Carreno kenti yakınlarındaki Orinoco Nehri'nde batan iki ayrı gemide bulunan 10 kişiyi arama kurtarma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı.

Orinoco Nehri'nde batan 2 ayrı teknede bulunan 10 kişinin kayıp olduğu bildirildi.

Kolombiya Donanması'nın yaptığı yazılı açıklamaya göre, Venezuela sınırındaki Vichada yönetim bölgesine bağlı Puerto Carreno kenti yakınlarında meydana gelen ve 2 ayrı teknenin battığı kazada kaybolan 10 kişiyi arama çalışmaları devam ediyor.

Donanmanın yaptığı açıklamada, Orinoco Nehri'nden kaç kişinin kurtarıldığına dair bir bilgi paylaşılmazken, yerel basında kazadan 8 kişinin kurtulduğu ve teknelerde Venezuela yerlilerinin bulunduğu belirtildi.

Kolombiya Donanması ve güvenlik güçlerinin de desteği ile devam eden arama kurtarma çalışmalarına katılan sivil savunma görevlisi Jorge Diaz ise yerel radyoya verdiği mülakatta teknelerin, yağmurdan dolayı yükselen nehirde kayaları göremeyip çarpmasıyla batmış olabileceğini ifade etti.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim