• BIST 12433.5
  • Altın 6495.18
  • Dolar 44.3489
  • Euro 51.3612
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 14 °C
  • Antalya 11 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 16 °C

Ordu’da yamaç paraşütüyle 4 balık avladılar

Ordu’da yamaç paraşütüyle 4 balık avladılar
Ordu’da yamaç paraşütüyle atlayan iki Türk maceraperest, 150 metre yüksekten Karadeniz’de balık avladı. Çılgın ikili 4 balık yakaladı.

Çılgınlıklarıyla Türkiye'de de haberlere konu olan Türk maceraperest Kadir Mert ile arkadaşı Tunahan Korucu'nun, Karadeniz'de 150 metre yükseklikten balık tutma keyfi İngiliz gazetesi Daily Mail'de manşet oldu.

Ordu'da yamaç paraşütüyle atlayan iki arkadaş havada süzülürken oltayla balık tuttu. İkili 4 balığı avlamayı da başardı. Çılgın ikili temmuz ayında Ordu Boztepe'den paraşütle atlayarak havada mangal keyfi yapmıştı. Yanlarında getirdikleri mangalı yakan ve et kızartan ikili, 500 metre yükseklikte pişirdikleri eti salata eşliğinde afiyetle yemişti.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim