Denizin tadını en keyifli haliyle çıkarmak için ilçe halkını sahilde çeşitli etkinliklerle buluşturan Beylikdüzü Belediyesi, bu kez de balıkçılara “Rastgele” diyecek.
Beylikdüzü’nün sahilleri bu kez Olta Balıkçılığı Yarışması’na ev sahipliği yapıyor. İsteyen her vatandaşın katılabileceği yarışlarda balıklar dostluk için tutulacak. Beylikdüzü Belediyesi’nin organizasyonuyla 26 Kasım Pazar günü Gürpınar Sahili’nde yapılacak yarışlar, keyifli anlara sahne olacak.
Olta Balıkçılığı Yarışması amatör, profesyonel, balık tutma hobisi olan her yaştan vatandaşı bir araya getirecek. Vatandaşın ilçenin kıyılarını en verimli şekliyle kullanması için düzenlenen bu etkinlikte de çeşitli kategorilerde yapılacak kıyasıya yarışların sonunda dereceye girenlere ödül verilecek.
Yapılacak yemli yarışmada tutulan balıkların boyuyla, yine o balık türü için belirlenen puan çarpılarak belirlenecek sonuçlarla yarış sürdürülecek. Yarışmacılar çiftler ve tekler olarak 2 kategoride uzun mesafe atış, uzaktan atış ile hedef vurma ve yem ile balık yakalama yarışlarını gerçekleştirecek.
DENİZ HABER AJANSI


































