• BIST 8992.5
  • Altın 2299.076
  • Dolar 32.3237
  • Euro 35.0632
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 22 °C
  • Muğla 21 °C
  • Çanakkale 21 °C

Nuhoğlu: Ahlaksız anlaşma yaptınız mı?

Nuhoğlu: Ahlaksız anlaşma yaptınız mı?
UND Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Engin Özmen’in TOBB Ulaştırma Sektör Meclis Başkanı Çetin Nuhoğlu ile ilgili yaptığı açıklamalara Nuhoğlu’ndan cevap geldi.

UND Yönetim Kurulu Başkanı Ruhi Engin Özmen’in  TOBB Ulaştırma Sektör Meclis Başkanı Çetin Nuhoğlu ile ilgili yaptığı açıklamalara Nuhoğlu’ndan cevap geldi. Nuhoğlu, Özmen’in kendisi ile yaptığı açıklamalara “Engin bey haddini ve saygı sınırını aştı” diyerek sert çıktı.

Çetin Nuhoğlu’nun, UND Başkanı Ruhi Engin Özmen’e verdiği cevap aynen şöyle:

"Söylediklerinin hiç biri doğru değil biri hariç ; Avrupa’nın 4. Büyük Treyler  üreticisi olarak sektörün tedarikçisi olmamdır . Basın toplantısında masada oturan üç arkadaşımıza üç farklı mail gönderdim. Söylenen yalanları çok iyi bildikleri için onlara sordum.

Cevap bekliyorum.

Asıl konu ise U.N.D Deniz eski yönetiminin basın açıklamasında sorduğu hâlâ cevaplanmayan

Ahlaksız anlaşma var mı?
Ve bu anlaşmada şu maddeler var mı?

*Satıcı ve Satıcı’ nın iştirakleri, ve/veya bunlarla doğrudan veya dolaylı hissedarlık veya başkaca hukuki kontrol ilişkisi olan üçüncü şahısların, Opsiyon Sahibine, ................................................................................ karşı açılmış bir dava veya hukuki talebinin veya ihtilaf konusu olmayacak. (Tazminat davası dahil mi? )

*Taraflar halen hazırda derdest olan ilgili davalardan bir birlerinden herhangi bir hak ve tazminat talebi olmadan iş bu sözleşmenin imza tarihinde feragat edeceklerdir. (Hangi davalardan feragat ettiniz ?)
*Taraflar, bu Sözleşme sebebiyle edindikleri ............................................. hiçbir bilgiyi üçüncü şahıslara ifşa etmeyeceklerdir. Bu madde Sözleşme’nin her ne suretle olursa olsun sona ermesi halinde 2 (iki) yıl yürürlükte kalmaya devam edecektir. (Yönetim Kurulu üyeleri ve başkan yardımcıları üçüncü şahıs mıdır?)

*Satıcı’ nın U.N Ro-Ro’ da geriye kalan hisselerinin Opsiyon Sahibi tarafından alınması konusunda öncelikli görüşme yapma konusunda mutabık kalmışlardır.

*Sadece öncelikli görüşme hakkı "nerde tüm hisseler için 15 milyon Avro satış anlaşması”

Engin Bey cambaza bak cambaza oynama.
Şimdi soru şu:

Yabancıların pazar paylarının Ekim sonu itibari ile yüzde 45.13 e çıktığı (2007 de sadece 22 idi.) Bir çok arkadaşımızın bir an önce firmasını satarak sektörden çıkmak isteğini ama çıkamadığını ve büyük çaresizlik içinde olduğunu ben yakinen biliyorum. (Sadece İstanbul’da yüzde 64'ünün tedarikçisiyim) Bu konuda söyleyecek neyin var?

Bütün bu açıklamalardan sonra gene yalan söylediğin (Seçim sonrası ilk toplantı hariç) hiç toplanmamış  İstişare kurulunu Yönetim Kurulu ile beraber toplamayacak mısın?

Veya

İstersen ortak basın toplantısı yapalım ve "Sen neymişsin be abi'yi gör."

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim