• BIST 11189.5
  • Altın 5736.952
  • Dolar 42.5636
  • Euro 49.5191
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 11 °C
  • Antalya 11 °C
  • Muğla 7 °C
  • Çanakkale 10 °C

'M/V Leonardo' isimli gemi parçalanmaya başladı

'M/V Leonardo' isimli gemi parçalanmaya başladı
Kilyos açıklarında ikiye bölünen Moğolistan bayraklı 'M/V Leonardo' isimli kuru yük gemisinin karaya oturan arka kısmı kaderine terk edildi.

Kilyos açıklarında ikiye bölünen Moğolistan bayraklı 'M/V Leonardo' isimli kargo gemisinin karaya oturan arka kısmı kaderine terk edildi. Bugüne kadar herhangi bir çalışma yapılmayan geminin bir bölümü parçalandı. Ön bölümü kıyıdan yaklaşık 1 kilometre açıkta batan geminin karaya oturmuş haldeki bölümünün kışın gelmesiyle tamamen parçalanma riski bulunuyor.

11 KİŞİ KURTARILMIŞTI

Kilyos açıklarında meydana gelen gemi kazasında "M/V Leanordo" isimli kuru yük gemisi saç atması sonucu yardım istemişti. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından 11 kişilik gemi personeli kurtarılırken, kısa süre sonra gemi ortadan ikiye bölünmüştü. Geminin ön bölümü açıkta kalırken, arka bölümü römorkörlerin yardımıyla Kilyos sahilinde karaya oturtulmuştu. Kazadan bir süre sonra da yaklaşık 1 kilometre açıkta bulunan ön bölümü, su almayı sürdürmüş ve batmıştı.

Geminin kilyos kıyılarında karaya oturmuş halde bulunan kaptan köşkününde bulunduğu arka bölümü adeta kaderine terk edildi. 

Geminin karaya oturan bölümünün ön tarafı dalgaların etkisiyle parçalandı. Önümüzdeki günlerde havaların kötüleşmesiyle geminin geri kalan kısmının da tamamen parçalanabilir. 

1-ic-055.jpg2-ic-038.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim