• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 11 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 9 °C
  • Çanakkale 10 °C

Mustafa Muhtaroğlu'nun MSC'ye de gider yaptığı ortaya çıktı

Mustafa Muhtaroğlu'nun MSC'ye de gider yaptığı ortaya çıktı
Enerji Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Muhtaroğlu'nun Ambarlı Liman Başkanlığı'ndaki devlet memurunu "Sürgün" tehdidinin dışında, dünyanın ikinci büyük konteyner hat operatörü olan müşterisi MSC'ye de mail yoluyla gider yaptığı ortaya çıktı.

Enerji Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Muhtaroğlu'nun Ambarlı Liman Başkanlığı'ndaki devlet memurunu tehdit etmesinin dışında, dünyanın ikinci büyük konteyner hat operatörü olan müşterisi MSC'nin Türkiye'deki yetkililerine de mail yoluyla gider yaptığı ortaya çıktı.

Deniz Haber Ajansı'nın ulaştığı bilgilere göre; 17 Nisan 2018 tarihinde Liberya bayraklı MSC CLAUDIA isimli konteyner gemisine yakıt vermek üzere Ambarlı Liman Bölgesine intikal eden Enerji Petrol'e ait DEMRE 3 isimli yakıt barcı, Ambarlı Liman Başkanlığı'nın denetiminde ARPAŞ yetkilileri tarafından kontrol edilmek istendi.

Ancak Enerji Petrol Şirketi yetkililerinin, "ARPAŞ'ın buna yetkisi yoktur" diyerek reddetmesi üzerine, ARPAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Altan Köseoğlu'nun talimatıyla DEMRE 3 isimli akaryakıt barcı, MSC CLAUDIA isimli konteyner gemisine yakıt ikmali yapamadı. 

Bu gelişen olaylar üzerine, Enerji Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Muhtaroğlu, Ambarlı Liman Başkanlığı'nda görevli Denetim Şefi Coşkun Kuzu'yu arayarak, "Bu olaylara acil müdahale et. Etmezsen 24 saat içinde kendini Van'da bulursun, ben Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesiyim" diyerek tehdit ettiği öğrenildi.

MUHTAROĞLU, MSC'YE DE MAİL YOLUYLA "GİDER" YAPMIŞ

Bu olaylar devam ederken, Enerji Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Muhtaroğlu, mail yoluyla MSC Turkey yetkililerine mail göndererek "MSC'yiz diye afra tafra yapıyorsunuz. Yok çok büyüküz falan, ama baktınızda Arpaş sizi parmağınızda oynatıyor" ifadelerini kullandığı ortaya çıktı. Öte yandan aynı mailin devamında ise (HAŞA) "Arpaş Allah mı?" diyerek haddini aşan cümleler kullanan Mustafa Muhtaroğlu, MSC Türkiye personeline de "Değerli dostum Sayın Ahmet Soyuer vasıtasıyla Diego Aponte ile görüşerek, bu pasif ve beceriksizliğinizi ileteceğim" dediği ve MSC personeli de tehdit ettiği öğrenildi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Disiplin Komisyonu'na sunulan belgelerde, Mustafa Muhtaroğlu'nun şirket mailinden gönderdiği mesajlarda ARPAŞ'ın görev sınırlarını aşarak kendini devletin yerine koyduğu ve konuyu Bakanlık, Başbakanlık ve Külliye'ye aktaracağını belirttiği görüldü.

MUSTAFA MUHTAROĞLU'NUN MSC VE ARPAŞ'A GÖNDERDİĞİ MAİLLER

mustafa_mail_2.jpg

mustafa_mail_1.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Kosovalı
30 Haziran 2021 Çarşamba 16:37
16:37
kendisi tüm acentalara iftira atarak, armatörlere karşı yalan yanlış kötü beyanlarda bulunarak türk denizciliğine zarar vermektedir. bugune kadar yaşaması şanstır
46.221.10.10
İ.U
30 Haziran 2021 Çarşamba 09:58
09:58
ruh hastası olan bu şahsın hakaret etmediği kimse yok , ceza almaması da cesaretlendiriyor
46.59.65.88
Denizsever
05 Eylül 2020 Cumartesi 17:30
17:30
Şahsın psikolojik sorunları olduğu tüm denizcilik camiası tarafından bilinmektedir. Tuvalete girdikten sonra çıkarken dışkısıyla bile kavga eden bu hasta şahsiyetin en kısa sürede hakkettiği yer olan Akıl hastanesinde tedavi altına alınmasını umuyorum.
212.156.37.58
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim