• BIST 8718.11
  • Altın 2243.296
  • Dolar 32.3313
  • Euro 35.1511
  • İstanbul 7 °C
  • Ankara 2 °C
  • İzmir 7 °C
  • Antalya 13 °C
  • Muğla 7 °C
  • Çanakkale 4 °C

MSC Seashore, yenilikçi ve sürükleyici eğlencelerle geliyor

MSC Seashore, yenilikçi ve sürükleyici eğlencelerle geliyor
MSC Cruises'ın hizmete girmeye hazırlanan MSC Seashore gemisi, birçok farklı mekanda yeni, yenilikçi ve sürükleyici eğlenceler sunacak.

MSC Cruises'ın hizmete girmeye yaklaşmakta olan amiral gemisi MSC Seashore, Fransız retro-şık tarzından uzay çağı stiline kadar yeni ve çeşitli eğlenceler sunacak. MSC Seashore'daki eğlence mekanları, konukları muhteşem eğlenceli deneyimler ve son teknolojiyle dolu heyecan verici bir dizi farklı evrene sürüklüyor.

1.200 kişilik Madison Theatre, geminin arkasındaki muhteşem salon ve hareketliliğin merkezinde muhteşem bir sahneye dönüşen canlı ortak alanlar ile bu yeni gemide seçenekleriniz sınırsız!

MSC Cruises, konuklarına sabahtan akşama kadar çok çeşitli aktiviteler, oyunlar, etkinlikler, canlı müzik ve büyük ölçekli tiyatro gösterileri ile zengin ve çeşitli bir eğlence programı sunuyor. 16 saatlik günlük eğlenceler, gemi içi aktiviteler, ana sahne şovları ve aralarından seçim yapabileceğiniz 300'ün üzerinde farklı eğlence aktiviteleri ile her yaştan ve her türden misafirin tercihlerini karşılayacak birçok şey burada var.

MSC Seashore'a özgü yeni özelliklerle, gemideki geniş seçeneklerin öne çıkan özelliklerinden bazıları şunlar:

ŞIK “LE CABARET ROUGE”

MSC Seashore, hayranlık uyandıran performanslar ve her çeşit içecekle dolu yepyeni bir arka salona sahip olacak. 1920'lerin Fransız kabare salonlarından esinlenerek yeni tasarlanmış arka salon, suya yakın iki güverteye yayılıyor ve cömert cam duvarlarıyla muhteşem deniz manzarası sunuyor.

Paris, heyecan verici gece hayatıyla ve inanılmaz müzelerle doludur, bu yüzden Le Cabaret Rouge'da her gece tüm zamanların en büyük sanatçıları ve sanat eserleri kutlanmaktadır. Müzik, dans, kokteyller ve sanat, MSC Seashore'da altı gece farklı şenlikte buluşmaktadır. Bunlar; 

Monet’s Soirée - Canlı bir grup ile sanatçılar, Claude Monet'in en büyük eserlerinden Coldplay, Vitamin String Quartet, Maroon 5, U2 ve daha pek çok müzik eserini öne çıkarırken, konuklar eşsiz bir içeceği yudumlayıp tüm akşam dans edecekler.

Picasso’s Night Club – Bu gece, Pablo Picasso'nun ünlü “Mavi Dönem”i, grubun sahneye çıkmasıyla renkli bir müzik akşamına ilham verecek. Le Cabaret Rouge müziklerinde Elvis Presley, Aretha Franklin, Alicia Keys, Carole King, Billy Joel ve Stevie Wonder gibi ünlüler liste başı sanatçılar olacak.

The Women in Art akşamı, Frida Kahlo, Whitney Houston, Georgia O'Keeffe, Adele ve Lady Gaga gibi ikonlardan ilham alan yüksek enerjili bir rock konseridir ve hatta Mona Lisa misafirleri ayağa kaldırıp, dansa eşlik edecek.

A Paris Spectacular, Toulouse-Lautrec’s ile, Henri de Toulouse-Lautrec'in ünlü sanat eserinin fonunda yer alan bu heyecan verici ve romantik akşama yüksek enerjili koreografi getirecek.

The Contemporary Collection son birkaç yılın film müziği eşliğinde yüksek enerjili bir dans partisine sahip.

Ve son olarak, A Starry Starry Night, Van Gogh ile, Vincent Van Gogh'un resimlerinin yıldızlı gökyüzüne uçan hava sanatçıları ile müzik ve dansı bir araya getirecek.

NEW YORK CITY STİLİ

MSC Seashore, yalnızca konukları denize yaklaştırmak için tasarlanmamıştır, aynı zamanda bir destinasyon olarak MSC Cruises konuk deneyiminin kalbinde yer alan keşif ruhunu ve kültürel deneyimleri temsil eden New York şehrine de saygı duymaktadır. Bu nedenle, metropol ABD kentinden ilham alan tasarım özellikleri, ortak alanlar ve mekan adları bulunuyor. Bunlar arasında casino alanının kalbinde Özgürlük Anıtı'nın dört metre yüksekliğindeki heybetli bir kopyası ve Times Meydanı olarak adlandırılan yeni tasarlanmış geniş bir alışveriş ve eğlence alanı bulunuyor. Bu yeni alanın ana özelliği, yolculuk boyunca çeşitli zamanlarda kişiye özel animasyonlar dahil Manhattan'daki eğlence merkezinin gündüzden geceye değişebilen ikonik silüetinin projeksiyonu ile dört güverteyi kapsayan 8,5 metre yüksekliğindeki etkileyici LED duvarı.

TAM ÖLÇEKLİ TİYATRO PRODÜKSİYONLARI

Cruise seyahatinin her gecesi, canlı müzik, özenle hazırlanmış kostümler ve konukların kendilerini kaptırmaktan çok mutlu olacakları ilgi çekici dünyalar dahil olmak üzere her gece üç performansla, 1.200 koltuklu Madison Tiyatrosu, 4 yeni ve orijinal tam ölçekli tiyatro prodüksiyonuna ev sahipliği yapacak.

Gösterilerden ikisinde akrobatlar ve ip cambazı yer alıyor: Fantasy Woods, konukları büyü ve sihir arasındaki gizemleri keşfetmek için ormana taşırken; Gravity inanılmaz sanal bir dünya olan Gravity gezegenindeki yetenekleri ve el becerisini keşfe sürüklüyor.

Coast to Coast Amerika Birleşik Devletleri'nde kıyıdan kıyıya yolculukta, müziğin yolunu izleyen güçlü dansçılar ve şarkıcılar ile bir müzikal gösteri sunuyor.

Belle Epoque güzellik, kültür ve sanat arayışıyla güzel çağı hayata geçiren muhteşem kostümler ve özgün set tasarımlarıyla tüm kadrosuyla bir varyete şovu.

gemi-107.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim