• BIST 9716.77
  • Altın 2435.681
  • Dolar 32.5203
  • Euro 34.8906
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 7 °C
  • Çanakkale 13 °C

'MSC Preziosa’da diyet temalı yolculuk

'MSC Preziosa’da diyet temalı yolculuk
2012 yılında düzenlenen yolculuğun başarısını takiben, MSC Cruises, 2013 Mayıs ayında en yeni gemisi MSC Preziosa ile ikinci diyet temalı yolculuğu düzenliyor.

2012 yılında düzenlenen yolculuğun başarısını takiben, MSC Cruises, 2013 Mayıs ayında en yeni gemisi MSC Preziosa ile ikinci diyet temalı yolculuğu düzenliyor. MSC, dünyanın en ünlü diyetisyenlerinden Fransız diyet uzmanı Pierre Dukan ile işbirliği içerisinde yolcularına zayıflayarak forma girip bronzlaşırken, aynı zamanda batı Akdeniz'de eşsiz bir yolculuğun tadını çıkarma fırsatını sunuyor.

Uzman diyetisyenler, beslenme uzmanları, şefler, kişisel antrenörler ve Dukan yöntemi konusunda eğitimli bir uzman doktordan oluşan bir ekip, yolculuk boyunca profesyonel tavsiye ve bakım sunmak üzere gemide olacaklar.

Konuklar, yolculuğun başında, best-seller Dukan Diyet kitabı dahil olmak üzere Dukan ürünlerinden oluşan karşılama hediyeleri alacaklar, ayrıca kişisel bir değerlendirmeden geçerek kendilerine kişisel bir diyet ve antrenman programı önerilecek.

Konuklar, daha sonra, yolculuk boyunca zayıflama prosedürleri ve teknik yönleri konulu günlük atölyelere, yemek hazırlama sunumlarına, yemek pişirme derslerine ve temalı konferanslara katılacaklar.

Yolculuğun önemli kısımlarından birisi de, gemide düzenlenecek bir partide Pierre Dukan ile tanışma fırsatını yakalamak olacak. 30 yılı aşkın bir süredir diyetisyen ve beslenme davranışları uzmanı olan Ducan, dünya çapında 2,5 milyon adetten fazla satan best-seller "Zayıflamayı Bilmiyorum" (Dukan Diyet kitabı) dahil olmak üzere toplam 19 kitabı ile 20 milyonun üzerinde kişi tarafından takip ediliyor.

Konuklar, ayrıca, MSC Preziosa'nın spinning merkezi ile çeşitli kardiyo ve ağırlık makinelerini içeren son teknoloji ürünü fitness merkezi imkanlarından ve yolculuk boyunca sunulacak olan popüler Pilates, aerobik ve yoga programlarından yararlanma imkanına sahip olacaklar.

MSC Preziosa ve Dukan diyeti yolculuğu konukları, İtalya Cenova'dan 19 Mayıs günü demir alarak, İtalya Napoli ve Messina, Tunus Tunus, İspanya Barcelona ve Fransa Marsilya kentlerini kapsayan 8 gün/7 gecelik bir batı Akdeniz gezisi yapacaklar. MSC Cruises Türkiye’de 2005 yılından bu yana Türkiye’de Arkas ortaklığı ile faaliyet gösteriyor.

Sektörde lider

MSC Cruises, dünya çapında faaliyet gösteren, Akdeniz, Güney Afrika ve Brezilya'nın lider gemi turizmi şirketidir. MSC Cruises, yıl boyu Akdeniz'de seferler gerçekleştirmekte, ayrıca Kuzey Avrupa, Atlantik Okyanusu, Karayipler Fransız Antilleri, Güney Amerika ve Batı Afrika ve Kızıldeniz'e sezonsal seyahat imkanları sunmakta. Şirketin modern filosunda on bir gemi bulunmakta: Fantasia sınıfı MSC Divina, MSC Splendida ve MSC Fantasia; Musica sınıfı MSC Magnifica, MSC Poesia, MSC Orchestra ve MSC Musica; Lirica sınıfı MSC Sinfonia, MSC Armonia, MSC Opera ve MSC Lirica.

Filo, 2013 yılı Mart ayı içerisinde denize indirilecek MSC Preziosa ile daha da büyüyecek. MSC Cruises, üst düzey kalite yönetimi ve çevresel sorumluluk uygulamaları ile Bureau Veritas'tan "6 Altın İnci" ödülünü alan tek şirket. MSC, ayrıca, hem karada hem de gemideki catering hizmetlerine yönelik kalite ve gıda güvenliği alanlarında ISO 9001 ve ISO 22000 sertifikalarına sahip. MSC Cruises, global pazar liderliğinin, faaliyet gösterilen fiziksel ve insansal çevrelere yönelik daha büyük sorumluluklar getirdiğine inanmakta. Bu bağlamda, 2009 yılında UNICEF ile Brezilya'daki engelli çocuklara kaliteli eğitim sağlanmasına yönelik bir sosyal projeye fon sağlamak amacıyla uzun vadeli bir ortaklığa gidildi. MSC Cruises, bugüne kadar bu girişim için iki milyon Euro'nun üzerinde kaynak yarattı.

Bu arada Pierre Dukan 30 yılı aşkın bir süredir diyetisyenlik yapmakta olup, gıda davranışı konusunda uzman. Dukan, bugün Fransa'nın en çok okunan diyetisyeni. Pierre Dukan, ayrıca, otuz yılı aşkın araştırma ve uygulamalar sonucunda, aralarında best-seller 'je ne sais pas maigrir' (Fransızca Dukan Diyet kitabı) da bulunan ve toplam 2,5 milyon adetlik satış rakamına ulaşan 19 kitap ve kendi diyet yöntemine yönelik bir referans kitabı yazdı.

msc.20130307151013.jpg

preziosa.20130307151033.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim