• BIST 9548.09
  • Altın 2497.076
  • Dolar 32.4874
  • Euro 34.5389
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 17 °C
  • Çanakkale 22 °C

MSC Cruises’ın amiral gemisi MSC Grandiosa, yolcularını yeniden ağırlamaya başladı

MSC Cruises’ın amiral gemisi MSC Grandiosa, yolcularını yeniden ağırlamaya başladı
MSC Cruises’ın amiral gemisi, Batı Akdeniz’deki ilk 7 gecelik yolculuğu için İtalya’nın Cenova kentinden yola çıktı. Tüm yolcular ve mürettebat için tasarlanan kapsamlı sağlık ve güvenlik protokolü uygulanmaya başlandı.

MSC Grandiosa, İtalya’nın Cenova kentinden yelken açarak MSC Cruises filosunun misafirlerini yeniden ağırlayan ve yeni sağlık ve güvenlik protokolünü uygulayan ilk gemisi oldu. İlk yolculuğun konukları, kendilerine tahsis edilen zaman dilimlerine göre terminale gelerek gemiye binişlerinden önce yapılan vücut sıcaklığı kontrolü, sağlık anketi incelemesi ve COVID-19 sürüntü testi gibi evrensel uygulamaları da içeren yeni sağlık ve güvenlik protokolü prosedürlerine göre bir dizi teste tabi tutuldular.

 Gemiye binmeden evvel tamamlanan testler ile yeni sağlık ve güvenlik prosedürlerine uygun olarak seyahat etmeye uygun olduğu doğrulanan konuklar, bagaj hijyenleri de sağlandıktan sonra gemiye binişlerini gerçekleştirdiler.

Tüm konuklara, gemideyken kabin kapısını açma veya ödeme yapma gibi temassız seçenekler sunan ve yakınlık ve temas takibini kolaylaştırmaya yardımcı olacak ücretsiz bir MSC for Me bilekliği verildi. Ek olarak, son birkaç hafta içinde, tüm mürettebat üyeleri, görevlerine başlamadan önce çeşitli aşamalarda 3 COVID-19 testi uygulanmasını ve bir tecrit süresi içeren benzer şekilde sıkı sağlık tarama önlemlerinden geçti. Her mürettebat üyelerinin daha sonra da düzenli olarak test edileceği ve sağlık durumlarının izlenmeye devam edileceği bilgisi de paylaşıldı.

MSC Cruises CEO'su Gianni Onorato, “Burada olmak ve ilk gemilerimizle hizmete dönmek ve misafirlerimizi tekrar ağırlamak benim için büyük bir mutluluk. Bu son aylarda ana hedefimiz, misafirlerimizin, mürettebatımızın ve ziyaret ettiğimiz limanların yerel halkının sağlığını ve güvenliğini koruyacak doğru önlemleri uygulamaya koymak olmuştur. Aynı zamanda, misafirlerimize, gemideki eğlence ve aktivitelerden, güvenli ve yüksek korumalı kıyı ziyaretlerine kadar gemi seyahatinin bildikleri ve sevdikleri tüm deneyimlerinin tadını çıkarabilecekleri bir tatili sunabilmek üzerine çalıştık” dedi.

Bugün Civitavecchia'da yeni misafirlerin gemiye alınmasının ardından, Napoli ve Palermo limanlarından da yolcu alacak olan gemi, Pazar günü Cenova'ya dönmeden önce Malta'daki Valetta'ya da uğrayacak. Konuklar, geminin yol alacağı güzergah boyunca, sağlıkları için sıkı bir güvenlik sağlayabilmek amacıyla ek bir koruma önlemi olarak, yalnızca MSC Cruises kara turları ile kıyıya çıkarak gemide sağlanan yüksek sağlık ve güvenlik standartları ile aynı olacak şekilde farklı limanların da keyfini çıkarabilecekler.

Misafirler, bugün Roma’da kıyıya çıkarak, alınan sıkı önlemler kapsamında sosyal mesafe kuralına uyan ve sterilize edilmiş transferlerle “Sonsuz Şehir”in tüm cazibe merkezlerini tur rehberleri eşliğinde ziyaret edecekler.

Operasyonların yeniden başlatılmasının bu ilk aşaması için, mevcut yaz sezonunda Akdeniz'de faaliyet gösteren iki MSC Cruises gemisi - ikincisi Doğu Akdeniz'de konumlandırılan MSC Magnifica - başlangıçta yalnızca Schengen ülkelerinde ikamet eden misafirlerini ağırlayacak.

msc-grandiosa-1.jpgmsc-grandiosa-2.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim