• BIST 9645.02
  • Altın 2410.846
  • Dolar 32.5611
  • Euro 34.7004
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 15 °C

MSC Cruises, ‘Yılın En Yeşilci Çevre Dostu Armatörü’ seçildi

MSC Cruises, ‘Yılın En Yeşilci Çevre Dostu Armatörü’ seçildi
MSC Cruises’ın uzun ömürlü çevre taahhüdü, Kopenhag’da düzenlenen Küresel Ölçekteki Sürdürülebilir Taşımacılık ve Limanlar Forumu’nda ödüllendirildi.

Küresel denizcilik endüstrisi, MSC Cruises’in uzun ömürlü sürdürülebilirlik etkinliklerini ‘2019 Yılı En Yeşilci Çevre Dostu Armatörü’ Neptün Ödülü ile onayladı. Ödül, Danimarka’nın Kopenhag kentinde düzenlenen Küresel Ölçekte Sürdürülebilir Taşımacılık ve Limanlar Forumu’nda sunuldu.

MSC Cruises’in Yönetim Kurulu Başkanı Pierfrancesco Vago, “Tüm taşımacılık sektörü paydaşlarının, gemilerimizin uğradığı şehirlerdeki liman halklarına yönelik gösterdiğimiz özenli faaliyetlerimizi ve  çevreyi korumaya yönelik sürdürülmekte olan uzun ömürlü çabalarımızı tanımış olmalarından dolayı memnuniyet duyuyorum. Hem deniz hem de kıyı operasyonlarımızın çevresel izlerini en aza indirmeye ve sürekli olarak en düşük seviyede kullanmaya yönelik bir hedef içerisindeyiz.  Emisyon düşüşünden enerji verimine, atık ve atık su yönetimine kadar hepsi gelişim göstermeye devam eden -ve yatırım sağlayan- gelişmiş teknolojilerle tüm filomuzun donanımını sağlamakta ve mevcut donanımlarımızı da iyileştirmeye devam etmekteyiz” dedi.

MSC Cruises Çevresel Operasyonlar ve Uyum Yardımcı Başkanı Kaptan Minas Myrtidis, Kopenhag’da Küresel Ölçekte Sürdürülebilir Taşımacılık ve Limanlar Forumu’nda ödülü aldı.

Captain Minas Myrtidis, “MSC Cruises adına bu ödülü alıyor olmak benim için büyük bir gurur kaynağıdır. Çevresel performansımızı geliştirmek amacıyla her an güncel politikaları, son teknolojileri ve tüm yenilikleri takip ediyor ve ayrıca uygulamaya devam ediyoruz” dedi.

Geleceğe “Sıfır Etki” hedefine ulaşmak için sürekli gelişim fikrini benimseyen MSC Cruises, filoları ile denizcilik teknolojilerini sürekli yenileyerek ve geliştirilerek, çevreye etkilerinin en asgari seviyeye düşürülmesi adına pek çok girişimde bulunuyor.

Neptün Ödülleri, taşımacılık alanında kendisini bu işe en çok adayan organizasyonları ve bireyleri ödüllendirmek üzere ALJ Groups tarafından oluşturuldu. Taşımacılık şirketlerini, limanları ve üreticilerini temsil eden denizcilik profesyonelleri, öncelikle aday önerileri için teşvik ediliyor. Aday önerilerinin ardından kapalı toplantılara katılan yüksek düzey 150 denizcilik yöneticisinin oyu ile kazanan belirleniyor.

Söz konusu ödül, her sene en ileri teknoloji ve uygulamaları benimseyerek denizcilik sektörünün rotasını gelecek için daha fazla sürdürülebilir kılarak, günlük operasyonlardan dolayı çevreye verilen etkiyi azaltma konusunda muazzam işler ortaya çıkaran taşımacılık şirketine veriliyor.

msc_1-013.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
kaptan
28 Ekim 2019 Pazartesi 21:17
21:17
En çevreci cruise ownerlarından en çevreci olanı ancak ve de ancak Bütün gemilerini baca emisyonu üretmeyen makinelerle donatan grup olmalıdır değil mi.
78.190.227.220
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim