• BIST 9749.61
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C
  • İzmir 24 °C
  • Antalya 27 °C
  • Muğla 22 °C
  • Çanakkale 21 °C

MSC Cruises, PortMiami'de yolcu terminali inşa edecek

MSC Cruises, PortMiami'de yolcu terminali inşa edecek
MSC Cruises, Kuzey Amerika ve özellikle Karayipler'de genişleyen varlığını destekleyecek olan PortMiami'de yolcu terminali inşa edecek. PortMiami terminalleri, aynı anda iki mega yolcu gemisine ev sahipliği yapabilecek.

MSC Cruises, PortMiami’de son derece yenilikçi yolcu gemisi terminali için planlarını tanıttı. Çalışmaları 2022 sonuna kadar tamamlanması planlanan yeni terminal, MSC Cruises yolcularına gelişmiş bir müşteri deneyimi sağlayacak.

Dünyanın en büyük özel cruise şirketi olan MSC Cruises, Kuzey Amerika ve özellikle Karayipler'de genişleyen varlığını destekleyecek olan PortMiami'de son derece yenilikçi yolcu terminalinin ayrıntılarını açıkladı.

Miami-Dade Komisyon Üyeleri Kurulu'ndan onay alınan anlaşmanın şartlarına göre MSC Cruises, iki cruise terminaline (AA ve AAA) ve iki rıhtıma ev sahipliği yapan büyük bir bina tasarlayacak, inşa edecek, işletecek ve bakımını üstlenecek.

Ödüllü küresel mimarlık firması Arquitectonica tarafından tasarlanan MSC Cruises'un özel yeni PortMiami terminalleri, aynı anda iki mega yolcu gemisine ev sahipliği yapabilecek ve şirketin aynı anda iki dönüş işlemi gerçekleştirmesine olanak sağlayarak günde 28 bin yolcu karşılayabilecek. 

MSC Cruises Genel Müdürü Pierfrancesco Vago, “Gelecek 8 yıl içerisinde filomuza katılacak 13 yolcu gemisi ile PortMiami'de en yenilikçi gemi sınıflarımızın temsil edilmesini sağlamayı ve böylece Kuzey Amerikalı ve uluslararası konuklarımıza zengin bir seçenek sunabilmeyi hedefliyoruz. Özellikle endüstrinin şimdiye kadar gördüğü en yenilikçi terminallerden biri olarak planlanan bu yeni terminal, misafirlerimize hem gidişte hem varışta yüksek kaliteli bir deneyim sunabilmemize imkan tanıyacak, böylece tatillerinin her adımını keyifle geçirmelerine katkı sağlayacaktır” dedi.

MSC Cruises, şu anda PortMiami'den 4 gemi işletiyor. MSC Seaside ve MSC Armonia yıl boyunca; MSC Divina ve bu sonbahar mevsiminde Miami'den yola çıkan gemilere katılacak olan MSC Meraviglia ise mevsimsel olarak işletiliyor. Yeni tesisleri ile MSC Cruises, her yıl PortMiami'den toplam 1 milyon yolcu taşıyacak.

Yeni terminaller üzerindeki çalışmalar 2020 yılı ilk aylarında başlayacak. MSC Cruises çalışmaları 2022 yılının sonuna kadar tamamlamayı ve bu aşamada şirketin tüm PortMiami operasyonlarını, yeni terminale geçirmeyi planlıyor.

msc_cruises_1.jpgmsc_cruises.jpgmsc_cruises_2.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim