• BIST 9548.09
  • Altın 2501.187
  • Dolar 32.4892
  • Euro 34.547
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 19 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 17 °C
  • Çanakkale 22 °C

MSC Cruises, çevre dostu kıyı gezisi programını başlattı

MSC Cruises, çevre dostu kıyı gezisi programını başlattı
MSC Cruises, doğal dünyayı korumaya yardımcı olmak için tasarlanan ve aynı zamanda yerel tur operatörlerine Küresel Sürdürülebilir Turizm kapsamında uluslararası sertifika alma fırsatı veren program başlattı.

Toplu olarak Protectours olarak adlandırılan 25 geziden oluşan liste, MSC kruvaziyerlerine gezegene olumlu bir katkıda bulunma olanağı verirken, yeni yollar keşfediyor. Turların yüzde yetmişi, yürüyüş, bisiklete binme veya kano gibi sıfır çevresel etkiye sahip aktiviteleri içerirken, diğerleri ağaç dikme veya plaj temizliği gibi aktivitelerle çevreye doğrudan katkıda bulunuyor.

 

Çalışmakta olan turlar, aşağıdakiler de dahil olmak üzere birçok bölgede sunulacak:

 

Animal Haven Rescued Dogs Forest Hike, Jamaica: Bu yarım günlük gezi sırasında katılımcılar, hepsi sokaklardan kurtarılan ve açlık, dehidrasyon, yaralanma veya kötüye kullanımdan muzdarip olan Montego Bay Animals Haven'dan kurtarılan köpeklerle yürüyüş yapacaklar.

 

Discover the Magical World of Bees, Greece: Korfu'da katılımcılar, Kraliyet Coğrafya Derneği'nin "yeryüzündeki en önemli canlı varlık" dediği şey hakkında her şeyi öğrenerek kendilerini arılar dünyasına sokabilirler. Tur müdavimleri, çiftliğin bal arılarına yaklaşmak için tam güvenlik ekipmanlarıyla donatılan Bioporos Çiftliğine gidecek. Çiftliğin tamamen organik restoranında yemeklerin yanı sıra susam barı ve eve götürmek için 100 gram yerel bal da dahil olacak.

 

Desert Conservation, UAE: Abu Dabi'deki bu altı saatlik tur sırasında, kruvaziyerler çölü “kurtarma” şansına sahip olacak, atık toplamak ve manzarayı geri kazanmak için çölün derinliklerine doğru ilerlerken uzman bir rehbere katılacaklar. Hala Oasis'teki otantik bir Arap yemeği dahildir.

 

Iceland on Horseback With Tree Planting, Iceland: Kara deneyimlerine biraz beygir gücü eklemek isteyen kruvaziyerler, eyer ve lav alanlarının ve yeşil yamaçların doğal İzlanda vahşi doğasına doğru ilerlerken Reykjavik'ten bu tura katılmak isteyecekler. Sürüşün ardından tur müdavimleri Guorundarlundur Ormanı'na gidecek, burada bir ormancı onlara ağaç dikmede rehberlik edecek.

 

Protectours programı, MSC Cruises'ın bir dizi çevre dostu girişiminin en son programı konumunda. Ocak ayında, hat deniz operasyonları boyunca sıfır karbon hale gelen ilk küresel seyir hattı oldu.

 

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim