• BIST 8740.24
  • Altın 2234.833
  • Dolar 32.3364
  • Euro 35.1115
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C
  • İzmir 13 °C
  • Antalya 16 °C
  • Muğla 11 °C
  • Çanakkale 10 °C

MSC Cruises, Barcelona’dan cruise seyahatlerine yeniden başladı

MSC Cruises, Barcelona’dan cruise seyahatlerine yeniden başladı
MSC Grandiosa'nın hafta sonu Barcelona Limanı’na uğraması, Mart 2020'den bu yana İspanya'da gerçekleştirilen ilk uluslararası cruise yolculuğu oldu. Misafirlerin ziyaret etmesi için yeni biniş limanı ve yeni destinasyon sunmak adına Barcelona’nın eklenmesi MSC Grandiosa seyahat programını zenginleştiriyor.

Barcelona Limanı, uluslararası yolculuklar için hafta sonu yeniden açıldı ve diğer Schengen ülkelerinden İspanyol konukları ve tatilcileri alan ilk gemi MSC Grandiosa oldu.

7 gecelik cruise seyahati, İtalya'da Cenova, Roma için Civitavecchia, Napoli ve Palermo ile ayrıca Valetta Malta limanlarını içeriyor.

MSC Cruises CEO'su Gianni Onorato, “Barcelona, Akdeniz'de yıl boyunca sürecek güzergahlarımızın ayrılmaz bir parçasıdır ve İspanya'dan ve Avrupa'nın diğer ülkelerinden gelen misafirlerimiz için limanın yeniden kullanıma açıldığını görmek son derece memnuniyet verici bir durumdur. Bu, operasyonlarda bu kadar uzun bir duraksamanın ardından, giderek artan sayıda açılmakta olan limanlar, iş için güzel bir katkı sağladı. İspanya'dan uluslararası yolculuklar sunan ilk cruise hattı olarak İspanyol misafirlerimizin cumartesi günleri Barselona'dan gemiye binmenin rahatlığını yaşayacaklarından ve MSC Grandiosa'nın Akdeniz'de sunduğu popüler güzergahın keyfini çıkaracaklarından eminiz” dedi.

Barcelona Limanı, MSC Cruises'ın Avrupa'daki pazar lideri konumu açısından stratejik bir öneme sahip ve şirket 2024'te tamamlanması planlanan 11.670 m2'lik özel bir cruise terminalini işletmek ve yönetmek için bu ayın başlarında resmi bir onay aldı.

MSC Cruises, yeniden başlatmanın bir parçası olarak sağlık ve güvenlik önlemlerinin uygulamaları için Sağlık Bakanlığı (Ministerio de Sanidad) ve Devlet Limanları (Puertos del Estado) dahil olmak üzere merkezi ve yerel olarak İspanyol makamlarıyla birlikte çalıştı.

MSC Grandiosa, MSC Cruises filosundaki çevresel açıdan en gelişmiş gemilerden biri ve son teknoloji seçici katalitik indirgeme ve gelişmiş atık su arıtma sistemlerine sahip. MSC Grandiosa, sınıflandırma topluluğu RINA'dan 'biyogüvenli gemi' sınıfı sertifikası aldı.

Önümüzdeki haftalarda Avrupa'da daha fazla liman yeniden açılacak ve MSC Cruises'ın bu yaz Akdeniz ve Kuzey Avrupa'da altı farklı gemi ve güzergah seçeneği sunması ile planlandığı gibi operasyonlarını aşamalı olarak yeniden başlatacak.

gemi_4-150.jpggemi_3-233.jpggemi_2-304.jpggemi_1-357.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim