• BIST 9093.9
  • Altın 2324.48
  • Dolar 32.3555
  • Euro 34.9625
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C
  • Muğla 23 °C
  • Çanakkale 21 °C

MSC Bellissima’nın isim törenine katılacak ‘mükemmel’ kadro açıklandı

MSC Bellissima’nın isim törenine katılacak ‘mükemmel’ kadro açıklandı
MSC Cruises, 2 Mart’ta düzenlenecek MSC Bellissima isim töreninde yer alacak ‘mükemmel’ kadroyu açıkladı. Törene Holly Willoughby, Nile Rodgers, MSC Cruises gemilerinin isim annesi Sophia Loren gibi çok sayıda önemli isim katılacak.

İsviçre merkezli dünyanın en büyük özel sermayeli cruise şirketi MSC Cruises'ın yeni amiral gemisi MSC Bellissima'nın hizmete girmesine bir aydan biraz fazla bir süre kala 2 Mart'taki gösterişli isimlendirme töreni için all-star kadrosunun ayrıntılarını açıkladı.

MSC Cruises, filosuna yeni eklenen MSC Belissima, Southampton'da suya indirilen en büyük gemi olacak. Etkinlikte, dünyanın dört bir yanından özel olarak davet edilen konuklar, kendilerini bekleyen çarpıcı bir dizi canlı eğlence ve performans gösterileriyle, “yoğun güzelliklere sahip olmak, duyuları tatmin etmek” anlamına gelen “Bellissima” adının ruhunu yakalayacak.

MSC Bellissima’da Cirque du Soleil at Sea'nin iki yeni gösterisi VARÉLIA ve SYMA sergilenecek. Öncesinde, akşamki kutlamaların bir parçası olarak, konuklara iskelede yapılan tören esnasında, çok özel ve seçkin bir Cirque du Soleil at Sea gösterisi sunulacak. Bu da canlı eğlencede dünya lideri olan Cirque du Soleil'in bir gemi lansmanında gerçekleştirdiği gösterilerin ilki ve MSC Cruises misafirlerinin MSC Bellissima'da nelerle karşılaşabileceğine yönelik bir ön gösterim tadında olacak.

Programın akışını yönetmek üzere, gecenin sunuculuğunu üstlenen, “This Morning, Celebrity Juice, Dancing on Ice and I’m a Celebrity… Get Me Out of Here” gibi popüler İngiliz televizyon programları ile adından söz ettiren, tanınmış TV sunucusu ve ITV yıldızı Holly Willoughby, cazibesi ve zekâsının yanısıra sahneye stil ve şıklığını da taşıyacak.

İzleyicilerin ayaklarını yerden kesecek canlı müzik performansı ise, Rock and Roll Hall of Fame sanatçılarından, üç Grammy Ödüllü Nile Rodgers ve grubu Chic'den gelecek. Onlarca yıllık dans hitlerine imza atan grup, enerjiyi yükselterek misafirleri coştururken ve geceyi de unutulmaz kılacak.

Hiçbir MSC Cruises isim töreni, MSC Cruises’in güzel isim annesi Sophia Loren olmadan tamamlanmış sayılmaz. Akademi Ödüllü aktris, filodaki diğer gemilerde olduğu gibi bu yeni gemi için de geleneksel kurdele kesimini gerçekleştirecek ve muhteşem MSC Bellissima'yı resmen adlandıracak.

MSC Bellissima, Cenova’ya doğru 10 gece sürecek ilk gezisine başlamak için 4 Mart'ta Southampton’dan hareket edecek. MSC Bellissima 17 Mart'tan itibaren, Akdeniz'de Cenova, Napoli ve Messina (İtalya) Valetta (Malta), Barselona (İspanya) ve Marsilya (Fransa) limanlarını kapsayan 7 gecelik seyahat programlarına başlayacak.

beli.jpg

MSC BELLİSSİMA’DA ÖNE ÇIKANLAR

MSC Bellissima, MSC Cruises'ın iki yıldan daha az bir sürede filosuna kattığı dördüncü gemi olurken, bu yıl Kasım ayında MSC Grandiosa da bunu takip edecek. Bu yeni nesil gemiler, dünyanın ilk sanal kişisel seyir asistanı ZOE ile denizdeki en yenilikçi teknolojilere sahip olacak ve bağlantılı seyir deneyimini bir üst seviyeye taşıyacak.

Gemide öne çıkan diğer özellikler ise yeni bir özel restoran konsepti olan, iki kez Michelin yıldızlı şef Ramón Freixa'dan tapasların sunulduğu HOLA! yeni bir spesiyalist Fransız restoranı olan l’Atelier Bistrot ve ödüllü pasta şefi ve çikolatacı Jean-Philippe Maury’den Chocolaterie and Chocolate Bar.

Son teknoloji ürünü gemide, birinci sınıf eğlence imkanları, çarpıcı MSC Aurea Spa, aileler için LEGO Group ve Chicco ile iş birliği ile seçkin olanaklar, MSC Yacht Club, denizde gök perdesi gibi uzanan en uzun LED ve üzerinde 200'den fazla marka içeren bir alışveriş galerisi ile ikonik 96 metre yürüyüş yolu bulunuyor.

bel.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim