• BIST 11189.5
  • Altın 5740.074
  • Dolar 42.5513
  • Euro 49.553
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 7 °C
  • İzmir 11 °C
  • Antalya 11 °C
  • Muğla 7 °C
  • Çanakkale 10 °C

Mogan Gölü'nde olta balıkçılığına izin veriliyor

Mogan Gölü'nde olta balıkçılığına izin veriliyor
Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, Mogan Gölü'nde balıkçılığın gelişmesi için olta balıkçılığına izin vereceklerini söyledi.

Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bülent Korkmaz, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay'ı makamında ziyaret etti. 

Başkan Duruay'ın makamında gerçekleşen ziyarette Mogan Gölü'nün temizliğiyle ilgili alınacak tedbirler konuşuldu. Gölün temizliğiyle Gölbaşı'nın 25 yıllık özleminin son bulmaya başladığını aktaran Başkan Duruay, "Gölün temizliği süresinde ve sonrasında bütün vatandaşlarımıza görevler düşüyor. Bunlarla ilgili bizde her konuda tedbir alıyoruz. Mogan Gölümüzde balıkçılığın gelişmesi adına sadece olta balıkçılığına izin vereceğiz. Ağ atımını kesinlikle istemiyoruz" dedi.

Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Korkmaz da balık popülasyonunun artırılması amacıyla Mogan Gölü'ne sazan ve turna balıkları bırakılacağı müjdesini verdi. Ziyarette Ankara İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdür Yardımcısı Ergün Erol da hazır bulundu.

mogan_golunde_olta_balikciligina_izin_veriliyor.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim