• BIST 8892.54
  • Altın 2241.078
  • Dolar 32.3378
  • Euro 35.126
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 16 °C

MIYC 13. Kış Trofesi şampiyonları ödüllerini aldı

MIYC 13. Kış Trofesi şampiyonları ödüllerini aldı
Muğla’nın Marmaris ilçesinde, bu yıl 13.cüsü Marmaris Uluslararası Yelken Kulübü (MIYC) tarafından organize edilen ve 6 ayaktan oluşan, 22 Ocak’ta başlayan Uluslarası Yelken Kış Trofesi, sona erdi. 28 yelkenli tekne ve 300 yarışmacının katıldığı trofede, yarışlardaki galipler ödül töreninde kupalarını aldı.

Yelkenli teknelerin boyut ve ağırlıklarına göre belirlenen IRC 0, IRC1,IRC2,IRC3VE IRC4 gruplarından oluşan teknelerin rüzgarın hızına göre balonlarını açması, yarış komitesi tarafından kurulan parkurları hatasız tamamlamaları ve yarışı centilmence önde bitirmeleri ile derecelendirilen yarışmacıların ödülleri düzenlenen tören ile takdim edildi.

Marmaris Uluslararası Yelken Kulübünün bahçesinde gerçekleşen ödül töreninde Nisan ayında düzenlenen 5.ayak yarışlarında, 6. Ayak yarışlarında dereceye giren takımlar ve tüm trofe çerçevesinde ilk üçe giren takımlar kupalarını aldı.

Marmaris Uluslararası Yelken Kulübü Başkanı Zafer Öznur, “6 ayaktan oluşan 2022 yılının kış trofesini başarı ile tamamladık. Bu gece şampiyonlara ödüllerini takdim ettik. Önümüzdeki yıl için yarış takviminin hazırlıklarına başladık. Yarışlarda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Trofede IRC4 grubunda VMG yelken teknesi ile birinci olan Doğukan Kandemir, “Bu sene 6 ayakta da yarıştık hepsinde çok eğlendik ve gerçekten sonuçlarımız çok iyiydi, ekibimiz adına organizasyona çok teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

IRC3 Grubunun kazananı Ada Sailor teknesi kaptanlarından ve teknenin ilk sahibi Alp Doğuoğlu, "Trofenin sonuna geldik, çok güzel organize olan çok keyifli yarışlar yaparak başarılar elde ettik. Ben teknenin ilk sahibi olarak son sahibi Ali Öztürk ile birlikte yarışarak harika sonuçlar aldık" dedi.

Ali Öztürk ise, “Bizimle yarışmayı kabul ettiği için Alp abiye teşekkür ederim çok iyi birbirine kenetlenen ve bu bağlılıktan şampiyonluklar çıkaran bir takım olduk çok gururluyuz teşekkür ediyorum” diyerek önümüzdeki yıl yapılacak yarışlarda yine olacaklarını belirttiler.

Trofenin IRC0 grubunda yarışan ve genel sonuçlarda da şampiyon olan Eker 40 teknesinin kaptanı Ahmet Eker ise, "10 kişilik ekibimiz ile 6 ayağı bitirdik. Çok güzel bir rekabet ortamında başarılı yarışlar yaptık. Marmaris Yelken sporu ve yarışları için çok güzel bir bölge, önümüzdeki yıl tekrar geleceğiz" dedi.

yelken-1-012.jpgyelken-2-012.jpgyelken-3-008.jpgyelken-4-004.jpgyelken-5-002.jpgyelken-6-001.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim