• BIST 13198.84
  • Altın 6845.24
  • Dolar 48.8263
  • Euro 55.917
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 15 °C

Milas'ta sahiller yeni sezona hazırlanıyor

Milas'ta sahiller yeni sezona hazırlanıyor
Muğla'nın Milas ilçesinde önemli sahil şeridine sahip Güllük, Ören, Kıyıkışlacık, Boğaziçi, Kazıklı, Bozbük, Gürçamlar gibi mahallelerinde Milas Belediyesi sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Muğla'nın Milas ilçesinde önemli sahil şeridine sahip Güllük, Ören, Kıyıkışlacık, Boğaziçi, Kazıklı, Bozbük, Gürçamlar gibi mahallelerinde Milas Belediyesi sezon hazırlıklarını sürdürüyor.

Her yıl binlerce yerli ve yabancı turistti ağırlayan Milas Belediyesi plajlarda ve sahil şeridinde bakım onarım çalışmalarına hız verdi. 1 Haziran itibariyle başlayan yeni normalleşme süreci kapsamında seyahat kısıtlamasının kalkmasıyla yazlıklarına gelecek misafirlerini ağırlamaya hazırlanan Milas Belediyesi, sahil ve plaj düzenlemesi çalışmalarına ağırlık verdi. Bakım, onarım, tamirat, yol çalışması, boya işleri ile plaj düzenlemesi yapan Milas Belediyesi ekipleri, vatandaşların sorunsuz bir yaz sezonunu geçirmesi için çalışmalarına devam ediyor.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat konu ile ilgili yaptığı açıklamada, “Milas Belediyesi olarak sahillerde sezon hazırlığı çalışmalarına devam ediyoruz. Hassas bir dönemin gerekleri ve belirlenen tedbirler çerçevesinde her yönüyle dikkatli olmalıyız. Özellikle sahillerde hijyen ve sosyal mesafe kurallarına dikkat edelim” dedi.

milas_h.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim