• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 16 °C

Metal Shark, yeni nesil feribot modellerini tanıttı

Metal Shark, yeni nesil feribot modellerini tanıttı
Metal Shark ile Incat Crowther yeni yapacakları yolcu feribotu projesini tanıttı.

Amerika merkezli gemi inşa şirketi Metal Shark ile Incat Crowther yeni yapacakları yolcu feribotu projesini tanıttı.

Metal Shark, geçtiğimiz günlerde Gürcistan’da ‘Yolcu Gemisi Derneği’nin düzenlediği konferansta 26 metre ve 32 metre uzunluğa sahip olacak yeni nesil yolcu feribotlarını görücüye çıkardı. ‘Gelecek Nesil Yolcu Gemileri’ konulu sunumunda 26 metre uzunluğa  sahip ve 150 yolcu kapasiteye sahip olacak feribot ile 32 metre uzunluğa sahip, 350 yolcu kapasiteli katamaran tipi yolcu feibotunu tanıtan Metal Shark’ın, bu projesi katılımcılardan büyük ilgi gördü. Incat Crowther yeni nesil katamaranlar PV-X modeli ile tasarlanacak  olan feribotlar alüminyum kaplama, yüksek performans, konfor ve rahatlığı ön plana çıkarıyor. 

Feribotlar, bireysel alıcıların ihtiyaçlarına ve zevklerine göre donanım ve tasarımında değişiklik yapabilir. PV-X  tasarımı ile inşa edilecek feribotların ilham kaynağı Metal Shark’ın en son inşa ettiği karakol devriye gemileri. 

Büyük pencereleri ile yolculara sınırsız seyir zevki yaşatacak olan feribotta, rahat koltuklar, geniş koridorlar, LED ekranlar, cep telefonları için şarj istasyonları, dahili wifi bağlantısı ve yolcularına her türlü konforu ve teknolojik donanımları sınırsız yaşatacak bir çok alan yer alacak. Toplantı alanları klasik akşam yemeği düzenine göre yada toplantı salonu alternatifi ile isteğe göre uyarlanabilir.

Metal Shark 2017 yılındaki performansı ile gemilerinin performansını ve hızını ispatladı. Metal Shark, yeni nesil PV-X tasarımı ile şimdiye kadar hiç olmadığı kadar hızlı ve konforlu feribotlar inşa etmeye hazırlanıyor.

PV-X  tasarımı yeni nesil feribotlar hakkında konuşan Metal Shark CEO’su Chris Allard, "Yeni nesil yüksek teknolojik özellikli feribotlar ile iki yıl ve daha fazla beklemek istemeyen alıcılarımıza alternatif sunuyoruz. Sözleşme imzalandıktan sonra 150 kişi kapasiteli feribotu sekiz ayda, 350 kişilik feribotu ise on ayda teslim etme garantisi veriyoruz" şeklinde konuştu.

Metal Shark’ın, Franklin Lousiana Tersanesi’nde inşa edeceği yeni nesil feribotlarını New York, Washington ve New Orleands pazarlarına sunacağı öğrenildi. Daha şimdiden 150 ve 350 yolcu kapasiteli feribotlardan toplam 9 adet sipariş aldığını açıkladı.

Metal Shark Ticari Satışlardan Sorumlu Müdür Yardımcısı Carl Wegener, 'Geçen yıl gerçekleştirdiğimiz sözleşmeler ile yeni müşterilerimizle ilgilenemedik.Tersanelerimizdeki üretim yönetimi ve etkin mühendisliğimiz sayesinde projelerimizi optimize edebildik' dedi.

metal-shark,-yeni-nesil-feribot-modellerini-tanitti_1.jpgmetal-shark,-yeni-nesil-feribot-modellerini-tanitti_2.jpg

Çağla PULATKAN / DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim