• BIST 14075.12
  • Altın 6159.71
  • Dolar 47.0345
  • Euro 53.8704
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 35 °C
  • Antalya 32 °C
  • Muğla 32 °C
  • Çanakkale 32 °C

Mengi Yay’ın en yeni yatı suya indirildi

Mengi Yay’ın en yeni yatı suya indirildi
Mengi Yay Yatçılık tarafından inşa edilen 42 metre uzunluğundaki yeni süper yat NB 99 suya indirildi.

Türkiye’nin en köklü yat üreticilerinden biri olan ve 1964’ten bu yana ürettiği ve ihraç ettiği yatlarla dünyada da adından sıklıkla söz ettirerek birçok ödüle layık görülen Mengi Yay Yatçılık yeni süper yatını suyla buluşturdu.

Tuzla Tersaneler Bölgesi’nde Nuh Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Mengi Yay Yatçılık Tersanesi’nde inşa edilen 42 metre uzunluğundaki NB 99 başarıyla suya indirildi.

Mengi Yay tarafından inşa edilen NB 99, 2 adet Yanmar enginers, 1 hp makineleri ile 14.5 knot sürata ulaşıyor.

9.08 metre genişliğindeki süper yatta 1 master kabin, 2 vip kabin, 2 misafir kabini 4adet mürettebat kabini bulunuyor. Yatta 10 misafir ile 6 mürettebat konaklayabiliyor.

yat-030.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim