• BIST 12433.5
  • Altın 7075.06
  • Dolar 43.7242
  • Euro 51.9199
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 16 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 14 °C
  • Muğla 12 °C
  • Çanakkale 19 °C

Manavgat Irmağı’nda tekne turları başladı

Manavgat Irmağı’nda tekne turları başladı
Paskalya Bayramı tatiliyle birlikte Manavgat Irmağı'nda tekne turları başladı. Turların ilk yolcuları Alman, Belçikalı, Hollandalılar ile Nevruz Bayramı tatili için gelen İranlı turistler oldu.

Antalya Manavgat Irmağı'nda 2016 yılı turistik bot ve tekne turları başladı. Paskalya Bayramı tatiliyle başlayan turların ilk yolcuları Alman, Belçikalı, Hollandalılar ile Nevruz Bayramı tatili için gelen İranlı turistler oldu. 

Manavgat Irmağı'nda başlayan turlar, tatlı suyun denize döküldüğü noktada sona eriyor. Sultan Botculuk Turizm İşletme Sorumlusu Yusuf Yüksel, yaptığı açıklamada, ünlü Manavgat Irmağı'nda bot, yat ve tekne turlarının Paskalya Bayramı tatiliyle birlikte başladığını söyledi. 
Yeni başlayan turlara ilgiyi, başta Almanlar olmak üzere Batı Avrupalı turistlerin oluşturduğunu belirten Yüksel, "Turların yüzde 90'ını Alman turistler oluşturuyor. Turlara katılanlar, Paskalya Bayramı tatiliyle bölgemize gelen turistler. Turlara ilgi düşük seviyede. Bu düşüklüğün mayıs ayında artışa geçeceğini umut ediyoruz." diye konuştu. 

Tekne turcusu Bilar Ersoy, yeni başlayan tekne turlarına Nevruz Bayramı tatili için gelen İranlılar ile Paskalya Bayramı tatili için gelen Alman ve Hollandalı turistlerin ilgi gösterdiğini söyledi. Irmakta yıllık 1 milyon yerli ve yabancı turist bot, tekne ve yat turuna çıkıyor.

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim