• BIST 14274.02
  • Altın 6119.98
  • Dolar 46.6166
  • Euro 53.2146
  • İstanbul 28 °C
  • Ankara 29 °C
  • İzmir 35 °C
  • Antalya 32 °C
  • Muğla 27 °C
  • Çanakkale 33 °C

Malatya'da balıkçı tekneleri denetlendi

Malatya'da balıkçı tekneleri denetlendi
Malatya'da av yasağı öncesi balıkçı teknelerinde denetimler yapıldı.

Malatya'da av yasağı öncesi balıkçı teknelerinde denetimler yapıldı.

Malatya Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığınca ortaklaşa gerçekleştirilen kontrollerde tüm iç sularda 1 Nisan'da başlayacak olan sazangiller av yasağı hakkında gerekli uyarı ve bilgilendirmeler yapıldı.

Bazı balıkçı teknelerine ilk defa ruhsat teskeresi verileceğinden Malatya Büyükşehir Belediye personelince ölçüm ve denetimler yapıldı. Balıkçı teknelerinde olması gereken; can yeleği, can simidi, lamba, korna, yangın tüpü, gibi gerekli alet ve ekipmanlar denetlendi.

Bilgilendirme ve denetimleri gerçekleştiren yetkililer tarafından yapılan açıklamada, bu tür faaliyetlerin sık sık tekrarlanacağı ifade edilip, Malatya'da bulunan tüm su ürünleri kooperatiflerini kapsayacağı belirtildi.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim