• BIST 9693.46
  • Altın 2511.683
  • Dolar 32.5751
  • Euro 34.7761
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 21 °C
  • Antalya 19 °C
  • Muğla 16 °C
  • Çanakkale 17 °C

Lagoon Rally filosu, 30 Ağustos Zaferi'nin 100. yılında Göcek'e çıkarma yaptı!

Lagoon Rally filosu, 30 Ağustos Zaferi'nin 100. yılında Göcek'e çıkarma yaptı!
Türkiye'nin en büyük katamaran rallisi Lagoon Rally katılımcıları 30 Ağustos Zaferi'nin 100. yılını, Göbün Koyu, Batık Hamam Koyu, Sarsala Koyu, Bedri Rahmi Koyu ve Kille Koyu'nda büyük bir coşkuyla kutladı.

Türkiye'nin en büyük katamaran rallisi Lagoon Rally katılımcıları 30 Ağustos Zaferi'nin 100. yılını, Göbün Koyu, Batık Hamam Koyu, Sarsala Koyu, Bedri Rahmi Koyu ve Kille Koyu'nda büyük bir coşkuyla kutladı.

Tezmarin tarafından ilki 2017 yılında düzenlenen Lagoon Rally, bu yıl 30 Ağustos Zaferi'nin 100. yılını kutlamak için Göcek'te bir araya geldi. Türkiye'nin en büyük katamaran rallisinde katamaranlar, 29-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında Zafer Turu, Zafer Rallisi, Stand Up Paddle yarışı, Tiwal yarışı ve birbirinden keyifli aktivitelerle unutulmaz bir zaman geçirdi.

30 Ağustos Zaferi'nin 100. yılını Göcek'te coşku ile kutlayan Tezmarin, 29-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında 18 tekne ve 100'ün üzerinde deniz tutkununu Lagoon Rally'de bir araya getirdi. Lagoon Rally'nin ilk gününde Göbün Koyu'nda buluşan katılımcılar, Stand Up Paddle yarışı, eğlenceli aktiviteler ve ardından akşam yemeğine katıldılar.

Lagoon Rally filosu Türk bayrakları ile donatıldı

Deniz tutkunlarına, hoş anılar ve yeni dostluklar kazandıran rallinin ikinci gününde tüm filo Türk bayrakları ile donatıldı. Tezmarin tarafından bir araya getirilen Türkiye'nin en büyük katamaran filosu, 30 Ağustos Zaferi'nin 100. yılını kutlamak için saat 12.00'de tüm görkemi ile bir kez daha su üzerinde bir araya geldi. Göbün Koyu'ndan başlayarak sırasıyla Batık Hamam Koyu, Sarsala Koyu, Bedri Rahmi Koyu ve Kille Koyu'nu büyük bir coşku ile ziyaret eden katamaran korteji, tüm koylarda yoğun bir ilgi ve heyecan ile karşılandı.

Bedri Rahmi Koyu'nda 30 Ağustos Zaferi'nin 100. yılı büyük coşkuyla kutlandı

Bedri Rahmi Koyu'na çıkartma yapan Lagoon Rally filosuna, marşlar eşliğinde tek gövdelilerin de katılmasıyla, coşku daha da arttı ve benzeri görülmemiş bir duygu yoğunluğu ile kutlamalar bu koyda devam etti. Kortejin Kille Koyu'nu ziyaret etmesinin ardından Zafer Rallisi için rota Tersane Ada'sına çevrildi.

Çift gövdeli yatlar, tatlı bir rekabetin yaşandığı 100. yıl 30 Ağustos Zafer Rallisi yarışı için Tersane Adası ve Tavşan adası arasında kurulan start hattından start aldılar ve Ege Denizi'ni yelkenlerle donattılar. Eşsiz görüntülere sahne olan yarışta, çift gövdelilerin yelken şöleni Ege koylarını büyüledi.

TEZMARİN Hakkında:

1996 yılında Tezman Holding A.Ş. tarafından kurulan Tezmarin Turizm ve Ticaret A.Ş, bugün Türkiye'nin en büyük yat distribütörüdür. Tezmarin, dünyanın en prestijli tekne firmalarının ürettiği, standart teknelerden özel üretim yatlara kadar çok geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Uzman denizci ekibi ile tüm dünya markalarını çatısı altında toplamayı ve müşteri memnuniyetini temel alarak uluslararası platformlarda sektörün ilk sıralarında yer almayı hedefleyerek hizmet vermektedir. Tezmarin kurulduğu günden bugüne, 130 yılı aşkın geçmişiyle yat üretimi konusunda dünya lideri olan Groupe Beneteau'nun ürünlerini pazarlamaktadır.

Groupe Beneteau, French Merchant Navy, Bureau Veritas ve CE Standard'ları gibi en yüksek kalite standartlarına uygun ve pazara yön veren dünyanın en büyük yat üreticisidir. Beneteau'nun yanında gruba ait CNB Yachts, Lagoon Catamaran, Monte Carlo Yachts, Aquila Power Catamarans, Arcadia Yachts, Delphia Yachts, Pardo Yachts, Four Winns, Wellcraft, Pirelli Tecnorib, XO Boats, BWA, TEMO ve Tiwal gibi dünya markalarının da pazarlaması Tezmarin tarafından yapılmaktadır.

DENİZHABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim