• BIST 9079.97
  • Altın 2322.83
  • Dolar 32.3249
  • Euro 34.8612
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C
  • İzmir 17 °C
  • Antalya 15 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 12 °C

Kruvaziyer seyahati, yeni deneyimler sunuyor

Kruvaziyer seyahati, yeni deneyimler sunuyor
Gemi seyahatlerinde yolculara sunulan hizmetler sınır tanımıyor. Havuz ve SPA’larda dinlenerek tatilin keyfini çıkarabilir, dünyaca ünlü şovları izleyebilir, geminin içindeki lüks restoranlarda yemek yiyebilirsiniz.

Cruise seyahatleri her yıl yolcularına yeni imkanlar, yeni deneyimler vâdediyor. 2018 trendleri de yavaş yavaş belli olmaya başladı. 

Gemi turlarında bugüne kadar internet kullanımı, SPA hizmeti gibi birçok hizmet ekstra ücretlendiriliyordu. Hatta yapılan bir araştırmaya göre cruise yolcularını en çok endişelendiren konuların başında bu ekstralar geliyordu. Artık birçok gemi yolcularının iletişimini aksatmamak adına çeşitli paketler hazırlamaya başladı. Turla ilgili rezervasyon yaptırırken paketinizi seçiyorsunuz. Sınırsız internet, sınırsız içecek ya da SPA kullanımı gibi ekstralar, bu paketlerin içinde yer alıyor.

Cruise gemilerinde dünyaca ünlü wellness şirketleri ile anlaşmalar yapılıp cep telefonlarına indirilebilen uygulamalar sayesinde kişiye özel wellness deneyimleri yaşatılıyor. Yoga, golf, gün doğumu ve batımında özel spor etkinlikleri, yürüyüş, tırmanma, basketbol ve golf gibi etkinlikler organize ediliyor. Diyet programları ve sağlıklı beslenme konusunda seyahat boyu programlar çıkarılıyor, en güzeli de seyahat edeceğiniz şehri arzu ederseniz bisiklet veya yürüyüş yolu planlamaları ile gezebileceğiniz wellness seyahat deneyimleri yaşatılıyor.

Cruise şirketleri gemi yolculuğunu unutulmaz bir deneyime dönüştürmeye kararlı. Hindistan kıyılarını kapsayan tura çıkanlar Cochin'de gemiden inip uçakla Agra'ya geçiyor ve Taj Mahal'i ziyaret ettikten sonra gemiye geri dönebiliyor. Antartika turuna katılanlar ise karla kaplı dağlarda kayak yapma şansını elde ediyor.

DÜNYACA ÜNLÜ GÖSTERİLER

Gemilerde dört boyutlu sinema, Formula 1 Ferrari aracı test simulasyonu ve canlı müzik gibi eğlence alternatifleri, Broadway şovlarını aratmayan animasyon imkanları ve gemi içi etkinlikleri, kaptanın gecesi gibi balo organizasyonları gibi imkanlar sunuluyor.

SON TEKNOLOJİLERLE DONATILIYOR

Yeni nesil gemiler, son teknolojilerle donatılmaya özen gösteriliyor. Dünya devi teknoloji firmaları ile anlaşmalar yapılıp LCD ekranlardan oda içi teknolojik ürünlerin tasarımları, kişiye özel aplikasyonlar, barda içecekleri hazırlayan ve sizinle sohbet eden robotlara kadar pek çok teknoloji gemi seyahatleri içinde hayatımıza dokunuyor.

ÇOCUKLU AİLELER UNUTULMUYOR
 
Gemilerde merdiven aralıklarından basamakların düzenine kadar her şey çocuklu aileler göz önüne alınarak hazırlanıyor. Hatta arzu eden aileler çocuklarını gemide son derece gelişmiş mini club'lara bırakıp çocukları eğlenirken, kendileri de rahatça şehri keşfedebiliyorlar.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim