• BIST 9099.05
  • Altın 2324.746
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9694
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 26 °C
  • Muğla 21 °C
  • Çanakkale 20 °C

Kardeşlik Kupası heyecanı başlıyor

Kardeşlik Kupası heyecanı başlıyor
Bu yıl 7.’si düzenlenecek olan Kardeşlik Kupası, 06 Kasım 2022 tarihinde Caddebostan’da gerçekleştirilecek.

MASS Arıtma Sistemleri ana sponsorluğunda Marmara Yelken Kulübü organizatörlüğünde, bu yıl 7.’si düzenlenecek olan Kardeşlik Kupası, 06 kasım pazar günü Caddebostan’da gerçekleştirilecek.

Caddebostan açıklarında düzenlenecek olan “Kardeşlik Kupası” ile tüm yelken tutkunları bir araya gelecek.

Türkiye Yelken Federasyonu programında yer alan ve bu yıl 7.’si düzenlenecek olan MYK–MASS Kardeşlik Kupası Yarışı; IRC, Destek ve Sportsboat sınıflarında yapılacak. Yarışta Word Sailing, IRC Kuralları, TYF 2022 Genel Yat Yarışları Kuralları geçerli olacak ve yarışa lisansı olmayan sporcular katılamayacak.

Caddebostan–Adalar parkurunda düzenlenecek yarışın büyük bir heyecana ve çekişmeye sahne olması bekleniyor. Yarışlarda dereceye girecek sporculara ödülleri aynı akşam, 06 kasım pazar günü saat 19.30’da Marmara Yelken Kulübü’nde düzenlenecek kokteyl’de, törenle verilecek.

Kardeşlik Kupası’nın her yıl daha da büyüyerek Türkiye’nin en kapsamlı yelken yarışlarından biri olması hedefleniyor.

Marmara Yelken Kulübü Başkanı Sedat Soybay organizasyon ile ilgili yaptığı açıklamada:

"Marmara Yelken Kulübü Başkanı Sedat Soybay; her yıl olduğu gibi bu yıl da 6 kasım pazar günü Caddebostan’da pek çok yarış ve yelken tutkunu bir araya geliyor. Rekor katılım beklediğimiz bu yarışta pek çok yarışçı kıyasıya yarışacaklar. Mass Arıtma Sistemleri sponsorluğunda yapılacak bu yarışta, Marmara Yelken Kulubü organizatör görevini üstleniyor. Yarış sonrası ödül töreni'nde yarışmacılara kupalarını teslim ederken, aralarında yapacağımız çekilişle sürpriz hediyelerle de kendilerini ödüllendireceğiz. Dileriz ki bu yarış sonunda birlik, beraberlik ve kardeşlik kazanır. Tüm halkımızı ve yelken sporuna gönül vermiş dostlarımızı bekleriz.

1983 Yılında kurulan, su ve atıksu arıtma, altyapı ve çevre sektörlerinde bir anahtar teslimi işler yapımında yüklenici olup (EPC Yüklenicisi), aynı zamanda projelendirme, arıtma tesisi ekipmanlarının üretimi, evsel ve endüstriyel paket su ve atıksu arıtma sistemleri ve atık yönetimi konularında faaliyet gösteren, 40 yıla yakın deneyimi ile ulusal ve uluslararası çok sayıda referansa sahip, sektöründe başarısını kanıtlamış bir mühendislik firması olan MASS Arıtma Sistemleri İnş. San. ve Tic. A.Ş. ile 1958 yılında kurulmuş federe bir kulüp olarak birçok milli sporcuyu ve başarıyı bünyesinde barındırmış, yelken sporunun özendirilmesi ve geliştirilmesini amaç edinmiş 64. yılını kutlayan Marmara Yelken Kulübümüzün bu güzel birlikteliği ile, Rüzgarımız Bol Pruvamız Neta Olsun…" şu ifadelere yer verdi.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim