• BIST 9645.02
  • Altın 2411.243
  • Dolar 32.5814
  • Euro 34.8167
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 27 °C
  • Antalya 25 °C
  • Muğla 26 °C
  • Çanakkale 18 °C

Kadıköy Belediye Meclisi, Kalamış Yat Limanı ihalesi için ‘Başkan’a yetki verdi

Kadıköy Belediye Meclisi, Kalamış Yat Limanı ihalesi için ‘Başkan’a yetki verdi
Kadıköy Belediye Meclisi, Fenerbahçe Yat Limanı ve Yelken Kulübü arazisinin özelleştirilmesi ihalesine Kadıköy Belediyesi’nin de katılması için Kadıköy Belediye Başkanı’na yetki verilmesi teklifini oy birliği ile kabul etti.

İstanbul Kadıköy Belediye Meclisi’nde Fenerbahçe Kalamış Yat Limanı ve Yelken Kulübü arazisinin özelleştirilmesi konusu öne çıktı.

Meclis’in 7 Haziran tarihli gündem toplantısında yapılacak özelleştirme ihalesine Kadıköy Belediyesi’nin de katılması için Kadıköy Belediye Başkanı’na yetki verilmesi oylamaya açıldı. Teklif, oy birliğiyle Kadıköy Belediye Meclisi’nden geçti.

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, göreve geldiği günden beridir Kalamış Sahili’nin özelleştirilmesi konusunu gündeminde tutmuş ve avukatlık mesleği gereği de hukuki süreçlerin yakından takipçisi olmuştu.

Kalamış Yat Limanı’nın ardından Kalamış Yelken Kulübü’nün de içinde bulunduğu alan için özelleştirme kararı alınması üzerine Odabaşı, kimsenin çökmemesi için bu alanlara Kadıköy Belediyesi olarak talip olduklarını duyurdu.

Bugün de meclis toplantı gündeminde Emlak ve İstimlak Müdürlüğü’nün Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı ile ilgili verdiği “Fenerbahçe - Kalamış Yat Limanı’nın Özelleştirme İhalesine Kadıköy Belediyesi olarak katılması, geçici teminat bedelinin yatırılması, ihale şartnamesi ve tanıtım doküman bedelinin ödenmesi ile ihaleye teklif verilebilmesi ve gerekli bütün işlemlerin sonuçlandırılabilmesi için Kadıköy Belediye Başkanı’na yetki verilmesi” teklifi oylamaya sunuldu ve oy birliğiyle teklif kabul edildi.

Kadıköy Belediyesi, Meclis’ten çıkan bu karardan bağımsız olarak aynı zamanda Özelleştirme İdaresi Başkanlığı’na başvurarak yerin ihaleye çıkmadan belediyeye verilmesini talep etti.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
mustafa özülker
08 Haziran 2021 Salı 10:18
10:18
Bunn deniz sevgisi ile ilgisi yok, milletin fahiş fiyatlarla inek gibi sağılması ile ilgisi var. Birkaç tuzu kuru için dert değil elbet.
Bu kadar deniz üzeri olup da denize küs başka bir şehir var mıdır acaba dünyada? Sizin pek sık kullandığınız beylik terimle
" dünyanın en " şehri değil midir burası? Bir ufak sandal almak olası mıdır burada ? Hadi aldın, nereye çekilebilir, nereye bağlanabilir ? Zaten necip milletimin dertlerinin ilk sırasında da bu yoktur. Ayda mı yaşıyorum ben? Bu kadar uçukluk olur mu ?
77.179.166.162
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim