• BIST 9693.46
  • Altın 2509.849
  • Dolar 32.5726
  • Euro 34.779
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 18 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 15 °C

İşte iş stresini su altında atan ünlüler

İşte iş stresini su altında atan ünlüler
İş ve cemiyet dünyasının tanınmış isimleri su altında stres atmayı seviyor. İşte iş dünyasının ünlü dalgıçları...

Dünyanın dörtte üçünün denizlerle kaplı olduğunu düşünürsek,  sualtına olan merak , insanları hep bilinmeyen bu yeni dünyaya çekmiştir.  Ayrı bir gezegende gezintiye çıkmışçasına bir his uyandıran sualtı dünyasına meraklı birçok ünlü isim de mevcut. Özellikle iş ve cemiyet dünyasının tanınmış isimleri su altında stres atmayı seviyor.  İşte iş dünyasının ünlü dalgıçları.

Ayşegül Dinçkök: Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Dinçkök'ün eşi Ayşegül Dinçkök'ün  su sporlarına olan merakı çocukluk yıllarında başlamış. Boğaz'ı yüzerek geçen Dinçkök, son üç yıldır dalıyor. Hatta geçtiğimiz yıl 'Derin Tutkum' adını verdiği su altı fotoğraflarından oluşan sergisiyle dikkat çekti.

Cem Boyner: Boyner Holding Yönetim Kurulu Başkanı Cem Boyner, ülkemizde sualtı fotoğrafçılığı konusunda olukça tecrübeli isimlerden biridir. Lise yıllarından beri dalan Boyner'in su altı macerası 1996 yılında, Endonezya seyahatiyle başlamış. 

Ümit Boyner: TÜSİAD eski Başkanı Ümit Boyner, tıpkı eşi Cem Boyner gibi  İş dünyasının sualtı tutkunlarındandır.  . Dalmak Boyner'in  en çok sevdiği hobilerinden biri.  Her fırsatta sualtındaki farklı dünyaları keşfetmek için çeşitli bölgelerde dalıyor.

Mustafa Koç: Sualtı yaşamına büyük ilgi duyan ünlü isimler arasında Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç da bulunuyor. Binicilik, golf, fotoğrafçılık ve model uçak gibi birçok hobisi bulunan Koç, aynı zamanda  iyi bir dalgıç ve sualtı fotoğrafçısı.

Ender Alkoçlar: Alkoçlar Otelleri'nin patronu turizmci Ender Alkoçlar'ın adrenalin tutkunu olduğunu tüm yakınları  bilir. Bu günü kadar kayaktan, ralliye, parasailing'den windsörf'e kadar birçok ekstrem sporla ilgilenen Ender Bey, amatör olarak su altı dalışı da yapıyor.

Jeff Hakko: Vakko'nun ortaklarından Jeff Hakko'nun deniz tutkusunu daha doğrusu sualtına olan merakını iş dünyasında bilmeyen yoktur. Hakko,  oluşturduğu 'Tarihi Dalgıç Malzemeleri' koleksiyonu ile de adından çokça bahsettiriyor. Jeff Hakko, "Sualtı bambaşka bir gezegen. Bu gezegeni keşfetmek benim ikinci işim' diyor.

Ali Sabancı: Tam 15 yıldır büyük bir tutkuyla dalış yapan Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı tatil programlarını bile bu hobisine göre ayarlıyor. Yılın en az 10 gününü dalma hobisine ayıran Sabancı'yı sualtının büyülü dünyasıyla eşi Vuslat Doğan Sabancı tanıştırmış.

Eda Taşpınar: Yıllandır farklı giyim tarzıyla konuşulan  Eda Taşpınar, sualtında kendisini keşfettiğini, orada bulunmanın anlatılamayacak kadar farklı hisler uyandırdığını söylüyor. 

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim