• BIST 12433.5
  • Altın 6790.22
  • Dolar 43.5358
  • Euro 51.4419
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 8 °C
  • İzmir 12 °C
  • Antalya 14 °C
  • Muğla 9 °C
  • Çanakkale 14 °C

İstanbul'da fırtınaya dayanamayan yat battı, 8 kişi kurtarıldı

İstanbul'da fırtınaya dayanamayan yat battı, 8 kişi kurtarıldı
Beşiktaş Kabataş sahilinde fırtına nedeniyle bir yat Kadıköy-Adalar iskelesinde önünde battı. Yattaki 3 mürettebat ve 5 yolcu Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Şiddetli fırtına dün gece İstanbullara zor anlar yaşattı. Hem kara hem deniz hem de hava yolu ulaşımında aksamalar yaşandı. Beşiktaş Kabataş sahilinde fırtına nedeniyle bir yat Kadıköy-Adalar iskelesinde önünde battı. Yattaki 3 mürettebat ve 5 yolcu Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı.

Fırtına nedeniyle Kadıköy-Adalar iskelesine çarpan özel bir yat önce kontrolden çıktı.Yat ardından su alarak batmaya başladı. Yat içerisinde bulunan 3 mürettebat ve 5 yolcu olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kurtarıldı. İskeleye bağlanan ve su almaya başlayan yat battı.  Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim