• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 21 °C
  • İzmir 19 °C
  • Antalya 21 °C
  • Muğla 15 °C
  • Çanakkale 15 °C

İMEAK DTO üyeleri, CNR Avrasya Boat Show'a katıldı

İMEAK DTO üyeleri, CNR Avrasya Boat Show'a katıldı
İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ve İMEAK Deniz Ticaret Odası üyeleri, CNR Avrasya Boat Show'un açılışına katıldı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, Türkiye Denizcilik Sektör Meclis Başkanı Erol Yücel ve İMEAK Deniz Ticaret Odası üyeleri, dünyanın ikinci en büyük tekne ve yat fuarı CNR Avrasya Boat Show’un açılışına katıldı. Metin Kalkavan ve beraberindeki DTO üyeleri tüm standları dolaşarak tekne ve yatları inceledi.

Metin Kalkavan ve İMEAK Deniz Ticaret Odası üyeleri; Ataköy Marina, Şentürk Denizcilik, Mirai Boats, Jotun, Vikings Denizcilik, Hicri Ercili, Cosmo Yacht, Hakkı Marin, Argem, Bulutlu Marine'in standlarına uğrayarak, fuarın hem ziyaretçilere hem de sektöre katkıları hakkında sohbet etti.

Fuarda birçok yat görücüye çıktı

CNR Avrasya Boat Show, CNR EXPO Yeşilköy’de kapılarını açtı. 18 Şubat'a kadar açık olan CNR Avrasya Boat Show’da birçok yatın ilk kez Türkiye prömiyeri gerçekleştirildi.

Dünyanın en büyük iki mega yat üreticilerinden olan İtalyan Sanlorenzo, yeni SL78 modelinin Türkiye prömiyerini fuarda yaptı. 24.64 metre uzunluğunda ve fuarın en pahalı yatı olarak öne çıkan SL78’in fiyatı vergiler hariç 4.5 milyon Euro. Fuarın en uygun teknesi ise Safter 3.50’nin fiyatı ise 3 bin 500 TL Fuarda ayrıca Trio Yachting; Prestige 460, Prestige 520 ve NC 33 modellerini ilk kez sergiledi. Firma Prestige 460’ı 486 bin Euro, Prestige 520’yi 636 bin Euro ve NC 33 ise 196 bin 400 Euro başlangıç fiyatıyla sergileniyor. Ayrıca fuarda TigerYachts kendi üretimi olan Anatolia modelini ilk kez görücüye çıkardı. Daha çok balıkçılık hobisi ile ilgilenenler için üretilen Anatolia’nın fiyatı 29 bin Euro’dan başlıyor.

Fuarda denizcilik sektörünün önde gelen bin 500 markası, 3 bin 500'ün üzerinde deniz aracı ve ekipmanlarını ziyaretçilerle buluştu. Princess 75 Motor Yatcht, Princess 68, Princess 62 ve Princess V40 modelleri görünüş ve özellikleriyle ziyaretçilerden tam not aldı.

Çeşitli etkinlikler düzenlenecek

CNR Avrasya Boat Show'da, 18 Şubat'a kadar birçok etkinlik düzenlenecek. Etkinlikler kapsamında 11 Şubat’ta Merih Akoğlu’nun moderatörlüğünde “Türkiye Sualtı Görüntüleme Sanatı” paneli düzenlendi.

13 Şubat'ta gazeteci Sunay Akın ile “Deniz hikayeleri” stand up gösterisi, 16 Şubat'ta Ebru Güzel'in moderatörlüğünde Birgül Erken, Esra Tekkaya, Neslihan Karayel, Sabina Dedeoğlu, Deniz İrengün ve Selma Rodopman'ın katılımıyla 'Kadın, Deniz ve Spor Paneli' düzenlenecek. 17 Şubat’ta gerçekleştirilecek ‘Süper Yat’ panelinde ise sektörün önde gelen temsilcileri konuşma yapacak.

En iyi fotoğraf ödülün sahibi olacak

Fuar kapsamında 'Enteresan Kare Instagram Fotoğraf Yarışması' yapılacak. CNR Avrasya Boat Show'a gelen ziyaretçiler çektikleri fotoğrafları Instagram hesaplarından #enteresankare hashtagi ile paylaşabilecek. Her gün en çok beğenilen 30 fotoğrafı günün jürisi değerlendirecek ve ilk 5'i belirleyecek. 7 gün sürecek yarışmanın ardından Terih Akoğlu, Coşkun Aral, İsa Çelik, Haluk Genç, Tuğrul Savaş, Alpaslan Sirkecioğlu ve İzzet Keribar’dan oluşan final jürisi 18 Şubat'ta 35 fotoğraf arasında en iyi 5 fotoğrafı seçecek. Yarışmada dereceye girenlere birbirinden değerli hediyeler verilecek.

imeak-dto-uyeleri,-cnr-avrasya-boat-showa-katildi_1.jpgimeak-dto-uyeleri,-cnr-avrasya-boat-showa-katildi_2.jpgimeak-dto-uyeleri,-cnr-avrasya-boat-showa-katildi_3.jpgimeak-dto-uyeleri,-cnr-avrasya-boat-showa-katildi_4.jpg

imeak-dto-uyeleri,-cnr-avrasya-boat-showa-katildi_5.jpgimeak-dto-uyeleri,-cnr-avrasya-boat-showa-katildi_6.jpgimeak-dto-uyeleri,-cnr-avrasya-boat-showa-katildi_7.jpgimeak-dto-uyeleri,-cnr-avrasya-boat-showa-katildi_8.jpgimeak-dto-uyeleri,-cnr-avrasya-boat-showa-katildi_9.jpgimeak-dto-uyeleri,-cnr-avrasya-boat-showa-katildi_10.jpgimeak-dto-uyeleri,-cnr-avrasya-boat-showa-katildi_11.jpgimeak-dto-uyeleri,-cnr-avrasya-boat-showa-katildi_12.jpgimeak-dto-uyeleri,-cnr-avrasya-boat-showa-katildi_13.jpgimeak-dto-uyeleri,-cnr-avrasya-boat-showa-katildi_14.jpgBüşra IŞIK / DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim