• BIST 9645.02
  • Altın 2429.254
  • Dolar 32.552
  • Euro 34.8813
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 25 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 19 °C
  • Çanakkale 16 °C

İMEAK DTO Meclisi, Cengiz Kaptanoğlu'nun yeni bir kepazeliğine şahit oldu

İMEAK DTO Meclisi, Cengiz Kaptanoğlu'nun yeni bir kepazeliğine şahit oldu
İMEAK Deniz Ticaret Odası Mart Ayı Olağan Meclis Toplantısı, Cengiz Kaptanoğlu'nun yeni bir kepazeliğine şahit oldu.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Mart Ayı Olağan meclis toplantısı, Cengiz Kaptanoğlu'nun yeni bir kepazeliğine şahit oldu. Toplantı öncesi, Recep Canpolat'ı tehdit eden Kaptanoğlu "Bana FETÖCÜ diyeni Meclis'e sokmam" diyerek, Deniz Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Recep Canpolat ve Deniz Haber Ajansı kameralarının salondan çıkarılmasını istedi.

Recep Canpolat'ın "Burası babanın çiftliği değil, Meclise oylama yaptırırsın. Eğer Meclis çıkmamızı istersen biz kurallara uyarak çıkarız" tepkisi üzerine, Cengiz Kaptanoğlu İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclisi Üyelerine dönerek, "Başkanınıza FETÖCÜ diyenleri istemiyorum. Davetsiz olanların çıkarılması için oylama yapacağım. Korkmayın ve el kaldırın" demesi üzerine, Meclis Salonu'nda bulunan 100'ün üzerinde meclis üyesinden sadece 6 kişinin parmak kaldırdığı görüldü.

Metin Kalkavan Başkanlığı'ndaki İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu ve yaklaşık 100'e yakın Meclis Üyesi, Cengiz Kaptanoğlu'nun oylamasına katılmadı.

Salt çoğunluk olmamasına rağmen, 6 kişinin parmak kaldırması üzerine İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Toplantısında, Cengiz Kaptanoğlu'nun provakörlüğüne alet olmayan Recep Canpolat, Deniz Haber Ajansı kameralarının dışarı çıkararak, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Salonu'nu terk etti.

CENGİZ KAPTANOĞLU'NUN KUYRUK ACISI DEVAM EDİYOR

Sektörde davranışlarıyla tepki çeken Cengiz Kaptanoğlu, hedefe ulaşmak için her şeyi mubah sayan bir kişiliğe sahip. Geçen dönem kızı Şadan Kaptanoğlu'nu İMEAK Deniz Ticaret Odası Başkanlığı'na aday yapmak ve sektördeki FETÖ'cülerden destek almak adına, Pensilvanya yollarına düştüğünü bilmeyen yok gibi... Hatta araya aracılar koyarak Fethullah Gülen ile görüştüğü ve Şadan Kaptanoğlu'nun adaylığı konusunda destek istediği biliniyor.

Bu haberleri denizcilik sektöründe kaleme alan Recep Canpolat'a karşı kin ve nefretle hareket eden Cengiz Kaptanoğlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası'nın kurumsal kimliğine zarar vermekten ise çekinmiyor.

MİLLET DEMOKRASİ MİTİNGİNDE İKEN KAPTANOĞLU TATİLDEYDİ!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde FETÖ Darbe Girişimine karşı 7 Ağustos 2016 tarihinde Yenikapı'da yapılan mitinge milyonlarca insan katılırken, Cengiz Kaptanoğlu'nun Yalıkavak'ta tekne ile tatilde olduğu basına yansımıştı.

Yenikapı Demokrasi Mitinginin olduğu 7 Ağustos 2016 tarihinde, Cengiz Kaptanoğlu'nun Yalıkavak'ta tatil yaptığı, Kaptanoğlu'na ait teknenin batma tehlikesi geçirdiğinin basına yansıması sonucu ortaya çıkmıştı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Cengiz Kaptanoğlu ve ailesinin Yalıkavak açıklarında mavi tura çıktığı yelkenli teknenin arka kapağının açık bırakılması sonucu, batma tehlikesi geçirdiği, magazin basınına yansımıştı. Teknenin su aldığını ve batma tehlikesi geçirdiğini gören ve bölgede LADY A isimli yatıyla seyir yapan Galatasaray Spor Kulübü eski yöneticisi Ergün Gürsoy, Cengiz Kaptanoğlu'nun içinde bulunduğu tekneye abardo olarak teknenin batmasını engellediği, haberlerde yer almıştı.

Ailesiyle birlikte tatil yaptığı teknenin batmasını engelleyen Ergün Gürsoy'a yardımlarından dolayı teşekkür eden Cengiz Kaptanoğlu, büyük bir felaketten kurtulmasına neden olan Gürsoy'a uzun süre teşekkür ettiği, basında yer bulmuştu.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
Tayyar Gülümser
09 Mart 2017 Perşembe 16:23
16:23
Recep bey siz bu sektörün yüz akısınız.Fetöcülerle mücadelenizi tüm sektör takdirle izliyor.
159.146.101.54
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim