• BIST 9524.59
  • Altın 2517.93
  • Dolar 32.597
  • Euro 34.6105
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 11 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 15 °C
  • Muğla 8 °C
  • Çanakkale 13 °C

İMEAK DTO İzmir şubesinden çocukların deniz sevgisine ödül

İMEAK DTO İzmir şubesinden çocukların deniz sevgisine ödül
İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi tarafından ilkokul ve ortaokul öğrencileri arasında düzenlediği i 11. Resim ve Kompozisyon Yarışması’nın ödül töreni, Zübeyde Hanım Eğitim ve Müze Gemisi’nde yapıldı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi’nin ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlediği 11. Resim ve Kompozisyon Yarışması’nın ödül töreni, Pasaport’ta bağlı bulunan Zübeyde Hanım Eğitim ve Müze Gemisi’nde yapıldı. Ödül törenine İzmir Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can, İMEAK DTO İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Savaş Ercan, Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Yalavaç, veliler, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

‘Deniz ve Çocuk’ temalı resim yarışmasında Kemalpaşa Merkez Cumhuriyet İlkokulu öğrencisi Sudenaz Kurt birinci, MEV Özel İzmir Ortaokulu öğrencisi Sudenaz Özcan ikinci, TAKEV Özel İlkokulu öğrencisi Zeynep Su Taranlar üçüncü oldu.  Karşıyaka Özel TAKEV İlkokulu öğrencisi Nehir Özbay mansiyon, İzmir Özel Çakabey İlköğretim Okulu öğrencisi Hakan Uğur Jüri Özel Ödülü aldı. ‘Denizlerimizi Neden Temiz Tutmalıyız?’ konulu kompozisyon yarışmasında ise Süleyman Eczacıbaşı Ortaokulu öğrencisi Zeliha Ceren Adıbelli birinci, Karşıyaka Ortaokulu öğrencisi Engin Emre Bilgin ikinci, Güzelyalı Ortaokulu Öğrencisi Rabia Gülben Erman üçüncü oldu. Bu dalda mansiyon ödüllerini Özel TAKEV Karşıyaka Ortaokulu’ndan Zeynep Özbay ile Özel İzmir Koleji’nden Alara Gökbunar aldı. 

Törende resimleri sergilenmeye değer bulunan 25 öğrenciye sertifika verildi. Yarışmaya eserleriyle katılan İzmir Büyükşehir Belediyesi Engelliler Eğitim Merkezi öğrencileri ile Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nde tedavi gören öğrenciler de sertifika ve resim çantası ile ödüllendirildi.
DENİZCİ ÇOCUKLAR YETİŞECEK
Törende konuşan İzmir Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Can, Türkiye’nin denizlerden daha fazla faydalanması için denizci bir kuşak yetiştirilmesi gerektiğine dikkat çekti. Çocuklara deniz sevgisi aşılamak için çeşitli organizasyonlar düzenleyen İMEAK DTO İzmir Şubesi’ne teşekkür eden Can, çocuklara da başarılar diledi. 

İMEAK DTO İzmir Şubesi Başkan Yardımcısı Savaş Ercan da, yarışmaya resim dalında 809 öğrencinin, kompozisyon dalında 108 öğrencinin katıldığını belirterek, “Çocuklarımıza denizi sevdirmek için doğru yoldayız. Biz, bugünün denizi seven çocuklarının, yarının denizcileri olacağına inanıyoruz. Bu tür organizasyonların çoğalması ile çocuklarımıza deniz sevgisini aşılayacağımızı biliyoruz” dedi.

resim_dto.jpg

resim-yarismasi_dto.jpg

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim