İDO A.Ş.'den 150 milyon $'lık yatırım
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Hollandalı Damen Tersanesi'ne 5 deniz otobüsü inşası için sözleşme imzalarken, Avustralya'nın Autsal Tersanesi'yle de 2 feribot siparişi verdi. İDO tarafından yaptırılacak deniz otobüsleri ile feribotlar Avustralya ve Singapur'daki tersanelerde yapılacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi siciline kaydedilecek deniz araçları 150 milyon dolara mal olacak. Geçtiğimiz hafta Avustralya'nın Autsal tersanelerine iki adet 1200 yolcu kapasiteli yüksek hızlı yolcu feribotu siparişi veren İstanbul Büyükşehir Belediyesi , toplam 7 adet deniz araçını filosuna katacak. Yeni katamaran gemiler, Damen hızlı deniz otobüsleri iki güverteli olup, 449 yolcu taşıma kapasitesi bulunuyor.
Autsal Tersanesi ve Damen tersanelerinde inşa edilecek deniz otobüsleri, Marmara Denizi ve İstanbul'da açılacak yeni hatlarda hizmet verecek.
DenizHaber.Com
İDO'dan 150 milyon dolarlık yatırım

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Hollandalı Damen Tersanesi'ne 5 deniz otobüsü inşası için sözleşme imzalarken, Avustralya'nın Autsal Tersanesi'yle de 2 feribot siparişi verdi.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
DGM, Denizcilik Hizmet Ücretlerini güncellediDenizcilik Genel Müdürlüğü, yeni kılavuzluk ve römorkörcülük ile palamar ücretlerini açıkladı.
Torlak Denizcilik’te acı kayıpTorlak Denizcilik Sanayi ve Ticaret A.Ş. İcra Kurulu Başkanı Sinan Torlak’ın ağabeyi Ahmet Necdet Torlak hayatını kaybetti.
Marmara’da deniz seferlerine hava engeli!Marmara Bölgesi’nde elverişsiz hava koşulları deniz ulaşımını olumsuz etkiledi. Şehir Hatları, İDO ve BUDO tarafından yapılan resmi açıklamalara göre, özellikle sabah saatlerinde birçok vapur ve deniz otobüsü seferi iptal edildi.
Papara’nın MY Lady Soul yatı satışa çıktıTMSF, Papara’nın el konulan varlıkları arasındaki MY Lady Soul isimli motor yatı 117 milyon TL’ye satışa çıkarttı.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim























