• BIST 9486.6
  • Altın 4178.008
  • Dolar 39.0266
  • Euro 44.2802
  • İstanbul 26 °C
  • Ankara 26 °C
  • İzmir 28 °C
  • Antalya 31 °C
  • Muğla 26 °C
  • Çanakkale 25 °C

İDOBUS seferleri sıklaştı, avantajlar katlandı

İDOBUS seferleri sıklaştı, avantajlar katlandı
İDO’nun, Kabataş- Kadıköy-Bursa hattında devam eden İDOBÜS seferleri, 1 Temmuz – 30 Eylül tarihlerinde geçerli olacak yeni tarifesini açıkladı.

İDO’nun, Kabataş- Kadıköy-Bursa hattında devam eden İDOBÜS seferleri, 1 Temmuz – 30 Eylül tarihlerinde geçerli olacak yeni tarifesini açıkladı.

İDOBÜS’te hem seferler sıklaşıyor hem de 3 ve 6 TL’den başlayan çok hesaplı 100 bin bilet İDOBÜS yolcularını bekliyor. Üstelik Ramazan Bayramı da yeni tarifeye dahil.

Hesaplı, hızlı ve konforlu seyahat arayan yolcuların büyük rağbet gösterdiği İDOBÜS seferleri, yolcularına yine birçok avantaj sunuyor.

Yaz ayları boyunca 1 Temmuz – 30 Eylül tarihleri arasında geçerli olacak İDOBÜS’ün yeni tarifesi kapsamında, İstanbul’dan Bursa’ya Kadıköy uğramalı seferler tam 2 katı artırıldı ve seferler günde karşılıklı 3 iken 6’ya çıkarıldı.

Tatil seyahatlerinin artmasıyla birlikte yaşanacak yoğunluğa yeni seferlerle yanıt verilirken, çok avantajlı fiyatlar da devam ediyor. İDOBÜS’ün yeni yaz tarifesinde, Kabataş-Kadıköy-Bursa hattında tam 100 bin koltuk sadece 3 TL ve 6 TL’lik fiyatlardan satışa sunuluyor.

Üstelik yaz tarifesi dönemine denk gelen ve yoğunluğun zirveye çıktığı Ramazan Bayramı da bu tarifeye ve avantajlı fiyatlara dahil.

İDOBÜS, geçtiğimiz Nisan ayı başında, İstanbul’da Avrupa yakasından olduğu gibi Anadolu yakasından da avantajlı Bursa seyahati yapmak isteyenleri düşünerek Kadıköy iskelesini İDOBÜS hattına eklemişti.

Hesaplı, hızlı ve konforlu seyahatin adresi İDO’da, avantajlar yaz ayları boyunca devam edecek.

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim