• BIST 9667.23
  • Altın 2495.261
  • Dolar 32.5846
  • Euro 34.8318
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 24 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 20 °C
  • Muğla 18 °C
  • Çanakkale 18 °C

İçinde 7 ayrı mahalle olan kruvaziyer

İçinde 7 ayrı mahalle olan kruvaziyer
Royal Caribbean International, dünyanın en büyük ve en yenilikçi gemisi olan Oasis of the Seas 'in 2014 sezonunda Akdeniz turları yapacağını açıkladı. Dünyaca ünlü gemi, türünün ilk ve tek örneği.

Dünyanın en büyük gemisi tura başlıyor. Royal Caribbean Türkiye Genel Müdürü Bülent Tatlav “Bu deneyim kaçmaz” diyor.

Royal Caribbean International, dünyanın en büyük ve en yenilikçi gemisi olan Oasis of the Seas 'in 2014 sezonunda Akdeniz turları yapacağını açıkladı. Dünyaca ünlü gemi, türünün ilk ve tek örneği. Oasis of the Seas'in 2014'te gerçekleştireceği kısa turlar 11 Nisan 2013 günü satışa açıldı.

Atlas Okyanusu üzerinden Batı Akdeniz ve Avrupa'ya ilerleyecek olan gemide aşağıda bahsedilen Oasis sınıfına özgü onlarca seçenek var: 7 farklı konseptte mahalle, 82 adımlık zip-line, tamamen el işi ile yapılmış denizlerdeki tek atlı karınca, 3 kat boyunca sizi gezdiren Med-Cezir Bar, tamamı lisanslı Broadway müzikalleri, Aquatheater'daki dalış ve ışık gösterileri, 12 binden fazla canlı yeşil bitki ile donatılmış Central Park gibi sadece Oasis sınıfına özgü özellikler dışında, sektörde sadece Royal Caribbean gemilerinde bulunan FlowRider (sörf havuzu), jakuziler, buz pateni pisti, H20 Zone / çocuk aquapark havuzları, Royal Promenade (alışveriş caddesi), onlarca restoran, lobi, butik ve barlar...

Royal Caribbean ayrıca ödüllü aile programları sahibi, yani çocuklar için de eğleneceyi garanti ediyorlar. Ücretsiz olan Adventure Ocean çocuk programı sayesinde çocuklar yaşlarına göre ayrılarak seyahat boyunca keyifli aktivitelere devam ediyorlar.

TURLAR SATIŞTA

"Hiçbir seyahat paketi, Oasis sınıfı bir seyahatin misafire sundukları ile karşılaştırılamaz. 40 yıllık yenilikçi anlayışımızın doruk noktası Oasis Sınıfı gemiler ile hayat bulmuştur." diyen Royal Caribbean International'in Global Satış ve Pazarlama Müdürü Lisa Bauer ekliyor: "Cruise aşıkları şimdi Avrupa'nın kültürü ile yenilikçi gemilerimizin servis kalitesini harmanlama şansı bulacak ve iki transatlantik turu sayesinde böyle bir gemide her zamankinden çok daha fazla zamanları olacak. Bu uzun gezilerimizde bolca sürpriz de onları bekliyor olacak."

Fort Lauderdale'den Barselona'ya 12 gecelik transatlantik turu 01 Eylül 2014'de başlayacak. Devamında 14 Ekim'de başlayacak olan ikinci transatlantik tur ile gemi Rotterdam'dan Fort Lauderdale'e geri gelecek. Misafirler dilerlerse 15 Ekim'de gemiye binebilecekler.

Transatlantikler sonrası Oasis of the Seas, Avrupa'da 3 adet 5 gecelik Batı Akdeniz turunu Barselona'dan başlayarak düzenleyecek. 7 gecelik Akdeniz turunda ise biniş noktası Rotterdam olacak ve devamında gemi rutin bakım için Keppel Verolme Limanı'na gidecek.

Ek olarak 30 Ağustos'ta 2 gecelik Bahamalar turu yapacak olan Oasis of the Seas, 27 Ekim'de 5 gecelik bir Batı Karayipler turu yapıyor olacak.
Royal Caribbean Türkiye genel müdürü Bülent Tatlav herkesin bir kere de olsa bu deneyimi mutlaka yaşaması gerektiğini söylüyor.

oasis_of_the_seas.jpg

oasis_pool_deck.jpg

oasis-of-the-seas-.jpg

oasisoftheseas1.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim