• BIST 11311.31
  • Altın 5897.703
  • Dolar 42.6861
  • Euro 50.1507
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 4 °C
  • İzmir 8 °C
  • Antalya 8 °C
  • Muğla 2 °C
  • Çanakkale 8 °C

İçinde 156 yolcunun bulunduğu tekne battı

İçinde 156 yolcunun bulunduğu tekne battı
Norveç’in başkenti Oslo yakınlarında içinde 156 yolcu bulunan Johanna adındaki tekne battı. 28 metre uzunluğundaki 1892 yapımı teknede ölü ve yaralananın bulunmaması sevindirdi.

Norveç’in başkenti Oslo yakınlarındaki Nesoddtangen fiyortunda 156 kişiyi taşıyan bir yolcu teknesi battı. ‘Johanna’ adındaki tekne, kıyıya 150 metre ötede demirlediği için arama kurtarma ekipleri söz konusu tekneye kısa sürede ulaşabildi.

Kimsenin burnu bile kanamazken, teknenin neden su aldığı hala bilinmiyor. Norveçli yetkililer, teknenin Cumartesi akşamı turistlerin eğlence yaptıkları sırada bir anda su aldığını bilgisini paylaştı. 149 yolcu ile 7 mürettebatı taşıyan 28 metre uzunluğundaki teknenin 1892 yılı yapımı ve 200 kişi kapasiteli olduğu belirtildi.

Deniz Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim