• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C
  • İzmir 15 °C
  • Antalya 18 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 11 °C

İçdaş'ın 'Evimize sağlıklı dönelim' projesi

İçdaş'ın 'Evimize sağlıklı dönelim' projesi
10 Eylül 2010 tarihinde, Sıfır Kaza adıyla başlatılan ve tesis genelinde başarı ile yürüttülen proje, “Evimize Sağlıklı Dönelim” yeni adıyla ve Mehmet Bayır’ın danışmanlığında devam edecek.

10 Eylül 2010 tarihinde, Sıfır Kaza adıyla başlatılan ve tesis genelinde başarı ile yürüttülen proje, “Evimize Sağlıklı Dönelim” yeni adıyla ve Mehmet Bayır’ın danışmanlığında devam edecek.

Hedefin kazasızlık olduğu proje, 07 Haziran 2013 cuma günü İÇDAŞ çalışanlarının yoğun katılımıyla, tesiste gerçekleştirilen açılış töreni ile başlangıç vuruşu yapılmıştır. Aynı törende İÇDAŞ Öneri Sistemi ödülleri de dağıtılmıştır.

Tesis direktörü Fuat Erkan Tekin yaptığı açılış konuşmasında, “Bugüne kadar projenin başarıyla devam etmesinde desteğini esirgemeyen üst yönetime, güvensiz ortamları fark edip iyileştirme çalışmalarında emeği geçen tüm İÇDAŞ ailesine teşekkür ederim. Yaklaşık 2,5 yıldır başarıyla yürüttüğümüz “Sıfır Kaza Projesi”nin, bundan sonra da başarılı şekilde devam etmesini temenni ederim.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından İş Güvenliği Müdürü H.Agâh Ayhan, “Bazı sırlar vardır söylenmez, bazı sırlar vardır dostlarına dahi söylenmez ve bazı sırlar vardır ki kendine bile söylenmez.” dizeleriyle başladığı konuşmasında, “İçdaş’ta sır olmaz, burada bir aileyiz ve tüm zorlukların üstünden gelebiliriz. Zor yollara kolay adamlarla çıkılmaz. Bizim başarımızın altında yatan sır da budur.” dedi.

Türk Metal Sendikası Başkanı Osman Akkurt ise yaptığı konuşmada, “Politikası insana sevgi, emeğe saygı olan sendikamız adına İÇDAŞ’ı, insana ve emeğe göstermiş olduğu duyarlılıktan dolayı tebrik ediyorum. Tüm metal işçilerimizin de her gününü kazasız geçirerek evlerine, ailelerine sağlıklı ve mutlu dönmelerini diliyorum.” dedi. Son olarak, konuşma yapan Hammadde İkmal ve Süreç Geliştirme Müdür Yardımcısı Olçun Öksüz ise İÇDAŞ Öneri Sisteminden bahsetti. Konuşmaların ardından plaket törenine geçildi.

Törende, proje kapsamında verilen emeklerden dolayı müdürlük bazında plaketler dağıtıldı. Çelikhaneler Müdürlüğü, Haddehaneler Müdürlüğü, Mekanik Bakım Müdürlüğü, Kireç Tesisi, Enerji Santrali, Araç Bakım, Yardımcı İşletmeler, Tahmil Tahliye Birimlerine iş güvenliğine gösterdikleri hassasiyetleri ve yaptıkları çalışmalarından dolayı plaketleri verildi.

5,1.20130610165145.jpg

5,2.20130610165155.jpg

5,3.20130610165206.jpg

www.DenizHaber.Com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim