• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 23 °C
  • İzmir 23 °C
  • Antalya 25 °C
  • Muğla 25 °C
  • Çanakkale 18 °C

Hopaport'ta görkemli açılış

Hopaport'ta görkemli açılış
HOPAPORT bünyesinde bulunan Tank Terminal İşletmesini üstlenen TP Petrol Dağıtım AŞ. Gerekli bakımların yapılması ardından görkemli bir açılış töreni ardından hizmet vermeye başladı.

HOPAPORT bünyesinde bulunan Tank Terminal İşletmesini üstlenen TP Petrol Dağıtım AŞ. Gerekli bakımların yapılması ardından görkemli bir açılış töreni ardından hizmet vermeye başladı.

Hopa Limanı Tank Terminali önünde gerçekleşen açılış törenine Hopa Belediye Başkanı Taner Ekmekçi, TP Petrol Dağıtım AŞ. YK. Başkanı Hamit Gürz Kodal, Genel Müdür Fidan Bayındır Yıldız, Satış ve Yatırım Direktörü Okan Ekinci, Akparti Hopa İlçe Başkanı İsmail Uzun, CHP İlçe Başkanı Şükrü Aydemir, Hopa TSO Meclis Başkanı Kemal Makar, siyasi partiler Belediye Başkan aday ve adayları, STÖ Başkanları, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu Batı Anadolu TP Petrol Ofisi İşletmeleri sahipleri ve davetliler katıldı.

1-642.jpg

HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özerde davetlilerle yakından ilgilenerek ayrı ayrı “Hoş geldiniz” dedi.

Açılış öncesi bir konuşma yapan HOPAPORT Genel Müdürü Meriç Burçin Özer tüm davetlilere ve TP Petrol Dağıtım AŞ adına açılış töreni için Hopa’ya gelen tüm konuklara “Hoş geldiniz” diyerek başladı. Genel Müdür Özer HOPAPORT hakkında bilgiler verdikten sonra TP Petrol Dağıtım AŞ’nin Hopa’ya gelmesi ile birlikte il ve bölge ekonomisine ciddi katkı sağlayacağını, HOPAPORTun  da gücüne güç kattığını ifade ederek “Biz HOPAPORT olarak Ülkemizin Kuzey doğu ucunda stratejik olarak ayrı bir öneme sahip limanız. Yaptığımız yatırımlar ile aynı anda 12 gemiye hizmet verme kapasitesine sahip limanımızın önemli terminallerinden biri olan Tank Terminalimiz 32 bin tonluk kapasitesi ile artık TP Petrol ağıtım AŞ tarafından işletilecektir. Gerekli her türlü bakım yapıldıktan sonra hizmete alınmıştır. HOPAPORT, TP Petrol Dağıtım AŞ. İle gücüne güç katmış, yaratacağı iş potansiyeli ve istihdam ile ilçe ekonomimize de katkı sunacaktır. Kendilerine Hoş geldiniz diyor bu tesisin limanımıza ve ilçemize hayırlı olsun” dedi.

TP Petrol Dağıtım AŞ Genel Müdürü Fidan Bayındır Yıldız da açılış öncesi bir konuşma yaparak Hopa’da bulunmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek açılışlarına katılan tüm davetlilere “Hoş geldiniz” dedi.

2-582.jpg

Genel Müdür Bayındır TP Petrol Dağıtım AŞ. olarak Kaliteli hizmet verme politikalarından şirket olarak asla taviz vermediklerini ifade ederek, bundan dolayı güçlü bir dağıtım ağına sahip olduklarını söyledi. “Bayi İkmal noktalarımız bizim en önemli avantajlarımızın başında gelmektedir. Şirket olarak yatırımlarımızı genişletme politikamız doğrultusunda HOPAPORTa yatırım yapma kararı aldık. Ürün çeşitliliğimiz ve yaptığımız yatırımlar ile Ülkemiz ve Hopa ekonomisine katkı sunacağız ve sunmaya da devam ediyoruz. 

Biz takım ruhuyla kaliteli hizmet sunuyoruz ve bunu bu yatırımla bir kez daha göstereceğiz. Şu ana kadar şirket olarak Ülkemizin değişik bölgelerine yaptığımız 8 yatırımın ardından 9uncu dolum tesisimizi de Hopa’da hizmete aldık. 13 İkmal noktamızla sektörümüze hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu tesis Ülkemize ve Hopa’ya hayırlı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Taner Ekmekçi de yaptığı konuşmada TP Petrol Dağıtım AŞ. ye Hopa’ya yatırım yaptıkları için teşekkür ederek tesisin Ülkemize ve Hopa’mıza hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından dolum tesisi önünde açılış kurdelesi kesildi. Tören sonunda Kemalpaşa Çakır Restaurantta açılış onuruna davetlilere yemek ikramında bulunuldu.

3-430.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim