Hindistan'ın doğusundaki Bengal körfezinde çıkan fırtınada tekneleri alabora olan 370 balıkçı kayboldu. Balıkçı kooperatifinin sekreteri Barun Maiti, Cuma günü denize açılan 100 kadar balıkçı teknesinin bugün saatte hızı 100 km hıza ulaşan fırtınaya yakalandığını belirterek, 370 kadar balıkçının bulunduğu 26 tekneyle bağlantıyı kaybettiklerini bildirdi.
18 balıkçının bulunduğu bir başka teknenin de alabora olduğunu, ancak mürettebatın 14'ünün kurtarıldığını belirten yetkililer, 4 balıkçının dalgalara kapıldığını kaydettiler.
Sahil muhafaza yetkilileri de, kayıp balıkçıların helikopterlerle arandığını bildirdiler.
Meteoroloji, Bengal kıyılarındaki kötü hava koşullarının önümüzdeki günlerde de süreceğini belirttiler. DenizHaber.Com
Hindistan'da 370 balıkçı kayboldu

Cuma günü avlanmak için denize açılan ve Bengal Körfezi'nde çıkan fırtınadan teknalari alabora olan 26 tekneden haber alınamıyor.Teknelerde 370 balıkçı vardı.
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler





ÇOK OKUNANLAR
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
Anadolu Tersanesi, AL SHAMAL Gemisi’ni Katar’a teslim etti
Anadolu Tersanesi, Çıkarma Gemileri'ni suya indirdi
Ressam Ayşen Can'ın ‘Sır-lı Seyir’ Sergisi açıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim