• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C
  • İzmir 22 °C
  • Antalya 22 °C
  • Muğla 19 °C
  • Çanakkale 16 °C

Hicri Ercili, Armani için inşa ediyor

Hicri Ercili, Armani için inşa ediyor
İtalyan Deniz Grubu ve Giorgio Armani, 72 metrelik süperyat işbirliğini açıkladı.

İtalyan Deniz Grubu (TISG) ve İtalyan moda tasarımcısı Giorgio Armani, tersanenin Marina di Carrara’daki genel merkezinde halen yapım aşamasında olan 72 metrelik süperyat iş birliğini açıkladı.

Süperyatın önemli bir kısmını Türk tersanesi Hicri Ercili inşa ediyor.

Admiral markası altında inşa edilen özel proje, Giorgio Armani tarafından Admiral Style Center ile ortaklaşa tasarlanan ikili serinin ilki ve 2024’ün başlarında teslim edilecek. Yattaki dış özellikler arasında “daha kıvrımlı, daha yumuşak yapı” ile dengelenen “geometrik hacimler” yer alıyor.

Süperyatta iç mekan Armani/Casa’ya ait ve rafine malzemeler ile el yapımı kaplamaların kullanımıyla zıtlık oluşturan yumuşak ve minimalist bir palet kullanılıyor. İlk iç kaplamalar, altın vurgular ve ara sıra koyu renkli ahşap kullanımı ile cilalı mermer zeminleri göstermekte. Ana salonda karşılıklı iki kanepe ve bölücülerle kapatılabilen resmi bir yemek alanı bulunurken, diğer öne çıkan özellikler arasında üst güvertede geniş bir kıç güverte salonu, bir beach club spor salonu ve bir masaj odası yer alıyor.

whatsapp-image-2023-03-04-at-14.06.41.jpeg

TISG CEO’su ve kurucusu Giovanni Costantino’ya göre, proje ilk kez 2021’de görüldü ve işbirliği, lüks İtalyan markalarıyla işbirliğine yönelik daha geniş bir şirket stratejisinin parçası. Costantino, “Hedefimiz, İtalyan moda ve yüksek teknoloji firmaları gibi lüks markalarla marka genişletme faaliyetini daha da geliştirerek büyümeye devam etmektir” dedi. “Armani, zamansız zarafet ve incelik ile eş anlamlıdır ve stilistik vizyonu, stilistik hassasiyetimizi de artıracaktır” diyor.

whatsapp-image-2023-03-04-at-14.06.46.jpeg

Armani Group Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Giorgio Armani ise şunları söyledi : “Deniz ve tasarım en büyük tutkularımdan ikisi. Bu yeni işbirliğiyle, mobilya ve dekor fikrimi, tıpkı modada olduğu gibi, estetik ve işlevselliğin doğal ve zarif bir tarzda bir araya geldiği denizcilik dünyasına da taşıdım. Bu son derece ilham verici proje, Armani/Casa ile – ısmarlama giysiler gibi – malzeme seçiminde, ayrıntılarda ve üretimde aynı ustalıkla uygulanan özelleştirilmiş alanlar yaratmamı sağladı”

whatsapp-image-2023-03-04-at-14.06.51.jpeg

72 metrelik yat, TISG’nin genel merkezinde 650 konuk için düzenlenen özel bir etkinlikte tanıtıldı. Giorgio Armani de, markasının ilkbahar/yaz 2023 erkek ve kadın koleksiyonlarının tanıtıldığı etkinliğe katılırken, konuklara ayrıca üç Michelin yıldızlı Da Vittorio restoranının temsilcisi olan Chef Cerea tarafından özel akşam yemeği ikram edildi. (Haber Denizde)

whatsapp-image-2023-03-04-at-14.06.56.jpeg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim