• BIST 12433.5
  • Altın 7484.65
  • Dolar 43.3907
  • Euro 51.8774
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 4 °C
  • İzmir 12 °C
  • Antalya 9 °C
  • Muğla 6 °C
  • Çanakkale 14 °C

Hatay'a Sualtı Savaş Müzesi yapılıyor!

Hatay'a Sualtı Savaş Müzesi yapılıyor!
Hatay’ın Yayladağı ilçesine bağlı Karamağara’da Sualtı Savaş Müzesi inşa ediliyor. Proje, Hatay’ın deniz turizmine büyük katkı sağlayacak.

Hatay, deniz turizminde yeni bir destinasyona hazırlanıyor. Yayladağı ilçesine bağlı Karamağara bölgesinde Sualtı Savaş Müzesi kurulması için çalışmalar başladı. Hatay’ın turizm potansiyelini artırmayı hedefleyen proje, bölgenin doğal ve tarihi zenginliğini su altı temasıyla birleştiriyor. Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Karamağara’nın deniz altı tarih turizmi açısından önemli bir çekim merkezi haline geleceğini belirterek “Karamağara bölgesinde hayata geçirilecek Su Altı Savaş Müzesi Projesi, Hatay’ın deniz turizmine önemli bir değer kazandıracaktır,” dedi.

Sualtı Savaş Müzesi'nin bölgeye yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekmesi, ekonomik ve sosyal katkılar sağlaması bekleniyor.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim