• BIST 11007.37
  • Altın 5745.711
  • Dolar 42.5472
  • Euro 49.5281
  • İstanbul 9 °C
  • Ankara 9 °C
  • İzmir 10 °C
  • Antalya 7 °C
  • Muğla 5 °C
  • Çanakkale 9 °C

GSD Denizcilik bir gemisini daha sattı

GSD Denizcilik bir gemisini daha sattı
GSD Denizcilik’e bağlı Hako Maritime, Hako isimli kuru yük gemisinin satışına ilişkin sözleşme imzaladı.

GSD Denizcilik, Malta merkezli bağlı ortaklığı Hako Maritime Limited’e ait olan "Hako" isimli kuru yük gemisinin satış sözleşmesini imzaladığını duyurdu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş., tam sermaye payıyla sahip olduğu Malta’da kurulu Hako Maritime Limited şirketine ait “Hako” isimli kuru yük gemisinin satışı hakkında kamuoyunu bilgilendirdi. Şirket, geminin satışına ilişkin sözleşmenin bugün tarihinde imzalandığını duyurdu.

GSD Denizciliktemel faaliyet alanı ulusal ve uluslararası denizlerde taşımacılık ve armatörlüktür. Şirket, Ulaştırma ve Depolama sektöründe faaliyet gösteriyor.

Şirket sermayesinin tamamına sahip olduğu Malta’da kurulu bağlı ortaklıkları aracılığıyla uluslararası sularda kuru yük taşımacılığı yapıyor.

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim