Çin Haber Ajansı/CCTV: Çin'in kuzeyindeki İç Moğolistan Özerk Bölgesi'nde küçük bir yolcu uçağının buz tutmuş bir göle düşmesi sonucu, göl kenarındaki 2 kişi de dahil en az 55 kişi hayatını kaybetti. Baotou - Şanghay seferini yapan ve kalkıştan kısa süre sonra, TSİ 02.20 sularında Nanhai Parkı'ndaki göle düşen uçakta 6 kişilik mürettebat ve 47 yolcu bulunuyordu.
Ölenlerin kimliği açıklanmadı
Uçağın düşmesi sonucu Nanhai Parkı'nın yanındaki bir ev hasar görürken, göl kenarındaki tekneler de kısmen yandı. Arama ve kurtarma çalışmalarına katılan yaklaşık 400 kişilik itfaiye, polis, park çalışanları ve 20 kişilik dalgıç grubundan oluşan ekip, buzları kırarak cesetleri gölden çıkardı. China Eastern şirketine ait CRJ-200 tipi yolcu uçağında kalkıştan bir süre sonra bir patlama meydana geldiği ifade edildi.
Yolcuların kimlikleri açıklanmazken, yolcular arasında bir Endonezya vatandaşının bulunduğu belirtildi. Yerel kaynaklar uçakta önemli bir şirketin yönetim kurulu başkanının da bulunduğunu açıkladı.
Gölde ceset aradılar

küçük bir yolcu uçağı Çin'in kuzeyindeki bir göle çakıldı.55 kişi yaşamını yitirdi. 400 kişilik kurtarma ekibi, buzları kırarak cesetleri çıkardı...
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
S2093 NB’yi, YALTES modernize ediyorYALTES, mayın avlama gemilerinde kullanılan sonarların modernizasyonu için İstanbul Tersanesi Komutanlığı ile sözleşme imzaladı.
İDO Yalova’ya ‘Erişilebilirlik Belgesi’ verildiİDO Yalova Terminali, Dünya Engelliler Günü kapsamında engelsiz seyahati destekleyen adımlarıyla erişilebilirlik belgesine sahip oldu.
Gemide konaklayanların kimlik bildirmeleri zorunluYüzer otellere kurallar getiriliyor. Gemi ve deniz turizmi araçlarında konaklayan kişiler için kimlik bildirim yükümlülüğü getirildi.
Kasım’da limanlarımızda elleçleme rekoru kırıldıBakan Uraloğlu, "Kasım ayında limanlarımızda elleçlenen yük miktarı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7,8 artışla 46 milyon 863 bin 236 ton olarak gerçekleşti. Böylece Kasım ayları arasında tüm zamanların yük elleçlemesi rekorunu kırdık" dedi.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim

























