Çin Haber Ajansı/CCTV: Çin'in kuzeyindeki İç Moğolistan Özerk Bölgesi'nde küçük bir yolcu uçağının buz tutmuş bir göle düşmesi sonucu, göl kenarındaki 2 kişi de dahil en az 55 kişi hayatını kaybetti. Baotou - Şanghay seferini yapan ve kalkıştan kısa süre sonra, TSİ 02.20 sularında Nanhai Parkı'ndaki göle düşen uçakta 6 kişilik mürettebat ve 47 yolcu bulunuyordu.
Ölenlerin kimliği açıklanmadı
Uçağın düşmesi sonucu Nanhai Parkı'nın yanındaki bir ev hasar görürken, göl kenarındaki tekneler de kısmen yandı. Arama ve kurtarma çalışmalarına katılan yaklaşık 400 kişilik itfaiye, polis, park çalışanları ve 20 kişilik dalgıç grubundan oluşan ekip, buzları kırarak cesetleri gölden çıkardı. China Eastern şirketine ait CRJ-200 tipi yolcu uçağında kalkıştan bir süre sonra bir patlama meydana geldiği ifade edildi.
Yolcuların kimlikleri açıklanmazken, yolcular arasında bir Endonezya vatandaşının bulunduğu belirtildi. Yerel kaynaklar uçakta önemli bir şirketin yönetim kurulu başkanının da bulunduğunu açıkladı.
Gölde ceset aradılar

küçük bir yolcu uçağı Çin'in kuzeyindeki bir göle çakıldı.55 kişi yaşamını yitirdi. 400 kişilik kurtarma ekibi, buzları kırarak cesetleri çıkardı...
SON EKLENEN GALERİLER
Diğer Haberler
Antalya’da 135 gemiye 210 milyon TL ceza kesildiAntalya'da EGDS ile 2025 yılı itibarıyla 19 gemiye toplam 78 milyon 214 bin TL, sistemin devreye alındığı tarihten bu yana ise 135 gemiye 210 milyon 940 bin TL idari para cezası uygulandı.
Kuzey Deniz Yolu’na uluslararası ilgi artıyorRusya ile Çin arasında Kuzey Deniz Yolu üzerinden kargo sevkiyatı artıyor. Kuzey Deni Yolu üzerinden iki ülke arasında kargo sevkiyatı bu yıl yüzde 59 artarak 280 bin tona ulaştı.
Aliağa gemi sökümde iş kazası: 1 işçi öldüAliağa ilçesinde bulunan Gemi Geri Dönüşüm Tesisleri’nde Hasan Aktepe’ adlı işçi, kesilen gemi parçasının altında kalarak yaşamını yitirdi.
Antalya Deniz Otobüsleri İzmir BB’ye devredilecekAntalya Büyükşehir Belediyesine ait üç deniz otobüsünün İzmir Büyükşehir Belediyesine devir edilmesi teklif edildi.ÇOK OKUNANLAR
“Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim






















