• BIST 9079.97
  • Altın 2323.714
  • Dolar 32.3523
  • Euro 34.949
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 16 °C
  • Antalya 15 °C
  • Muğla 13 °C
  • Çanakkale 10 °C

Global Ports Lizbon Kruvaziyer Limanı ‘Avrupa’nın En İyi Kruvaziyer Limanı’ seçildi

Global Ports Lizbon Kruvaziyer Limanı ‘Avrupa’nın En İyi Kruvaziyer Limanı’ seçildi
Global Ports Holding’in işlettiği Lizbon Kruvaziyer Limanı’nın 5’inci kez "Avrupa’nın En İyi Kruvaziyer Limanı” seçildiği öğrenildi. Ödülü, Lizbon Kruvaziyer Limanı Genel Müdürü Ricardo Ferreira aldı.

Dünyanın en büyük kurvaziyer limanı işletmecisi Global Ports Holding’in (GPH) işlettiği Lizbon Kruvaziyer Limanı 5’inci kez Avrupa’nın En İyi Kruvaziyer Limanı seçildi.

Uluslararası turizm ve seyahat endüstrisinin en prestijli ödülleri arasında yer alan Word Travel Awards’ta Avrupa’nın En İyi Kruvaziyer Destinasyonu kategorisinde ise yine GPH liman şehirlerinden Venedik ödülün sahibi oldu.

Uluslararası turizm ve seyahat endüstrisinin en prestijli ödülleri arasında yer alan World Travel Awards’a kruvaziyer kategorilerine Global Ports Holding (GPH) damga vurdu.

Global Yatırım Holding’in bağlı kuruluşu, dünyanın en büyük kruvaziyer liman işletmecisi GPH’ın işlettiği Lizbon Kruvaziyer Limanı 5’inci kez Avrupa’nın En İyi Kruvaziyer Limanı seçildi. Yine GPH’ın liman şehirlerinden Venedik de Avrupa’nın En İyi Kruvaziyer Destinasyonu seçildi.

lizbon_kruvaziyer_limani_4.jpg

Bu yıl 26'ncısı düzenlenen World Travel Awards ödülleri sahiplerini buldu. Avrupa’nın En İyi Kruvaziyer Limanı kategorisinde 13 aday yarışırken, bunların Barselona, Kuşadası, Antalya, Venedik ve Lizbon olmak üzere 5’i GPH’ın işlettiği limanlardı. Bu kategoride ödüle uzanan Lizbon Kruvaziyer Limanı oldu. Daha önce de 2012, 2015, 2016, 2017 yıllarında ödüle uzanan Lizbon Kruvaziyer Limanı, bu kategorideki 5’inci ödülünü kazanmış oldu.

Ödüllerde Avrupa’nın En İyi Kruvaziyer Destinasyonu kategorisinde yarışan 13 adayın ise 4’ü GPH’ın liman şehirleriydi. Bodrum, Kuşadası, Lizbon limanları da bu kategoride ödüle aday olurken ipi göğüsleyen Venedik oldu.

lizbon_kruvaziyer_limani_2.jpg

TERMİNAL BİNASI 2 ÖDÜL GETİRMİŞTİ

15'i kruvaziyer ve 2’si ticari olmak üzere 9 ülkede toplam 17 liman ile kruvaziyer liman işletmeciliğinin dünya lideri Global Ports Holding, 2017’de 24 milyon euroluk yatırımla tamamladığı terminal binasını hizmete almıştı. Üstün teknolojisi ve etkileyici tasarımı ile otoritelerin ‘olağanüstü’ olarak nitelendirdiği terminal, SIL Portekiz Real Estate 2017'de “Best Rehabilitation Urban Project – En İyi Kentsel Rehabilitasyon Projesi” seçilmişti.

Yeni terminal binası ayrıca, kente kazandırdığı yenilikçi değerlerle 2017 Wallpaper Magazine Design Awards'da Lizbon’a “Best City - En İyi Şehir” ödülünü kazandırmıştı.

GPH, Venedik Kruvaziyer Limanı’nı 2016 yılında bünyesine katmıştı.

lizbon_kruvaziyer_limani_3.jpglizbon_kruvaziyer_limani_1.jpg

DENİZ HABER AJANSI

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim