• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 12 °C
  • İzmir 11 °C
  • Antalya 17 °C
  • Muğla 9 °C
  • Çanakkale 10 °C

Gezi Parkı Eylemi, Koç Holding vuracak

Gezi Parkı Eylemi, Koç Holding vuracak
Başbakan'ın talimatıyla, Koç Holding'in, son 20 gündür devam eden Gezi Parkı Eylemi'nde, göstericilere lojistik destek sağladığı ve Divan Oteli'ni eylemcilere üs olarak kullandırılması nedeniyle, kara listeye aldırdığı öğrenildi.

Gezi Parkı Eylemi, Koç Holding iştiraklerini vuracak

Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla, Koç Holding'in, son 20 gündür devam eden Gezi Parkı Eylemi'nde, göstericilere lojistik destek sağladığı iddiası ve Koç Grubu'na ait Divan Oteli'ni eylemcilere üs olarak kullandırılması nedeniyle, kara listeye aldırdığı öğrenildi.

Gezi Parkı Eylemi'nde, etrafı yakıp yıkan ve polise mukavemette bulunan göstericilere, Koç Holding'e ait Divan Oteli'nin açılması, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı çileden çıkardı. Başbakan Erdoğan dün Kazlıçeşme'de yaptığı konuşmada "Teröre destek veren ve otelini eylemcilere açanlar bunun hesabını verecek" sözü üzerine, Savunma Sanayi Müsteşarlığı, MİLGEM Proje'si dahilinde 6 korvet ihalesini kazanan RMK Marine Tersanesi'nin sözleşmesini askıya alacağı öğrenildi.

Konu ile ilgili Deniz Haber Ajansı muhabirlerinin aldığı bilgiye göre, Savunma Sanayi Müsteşarlığı'nın, MİLGEM Projesi dahilinde RMK Marine Tersanesi'nde inşa ettireceği 6 savaş gemisinin sözleşmesini imzalamayacağı ve gerekçe olarak, Sahil Güvenlik Komutanlığı'na inşa edilen Arama Kurtarma botlarının, zamanında teslim edilmemesi gösterileceği kaydedildi.

Haber: Recep CANPOLAT - Deniz Haber Ajansı

www.DenizHaber.Com.tr (ÖZEL HABER)

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar
MUSTAFA ALTINTAŞ
08 Ağustos 2013 Perşembe 01:01
DÜŞMAN İRADE
koç holdingin gezi olaylarına karışmadığı ve herhangi bir finansman sağlamadığını söylayan zihniyet aynı şekilde yapılan tüpraş baskınıyla "hükümet gezinin intikamını alıyor" yaygarasını koparması oldukça ironik değil mi? kendi ağızlarıyla çeliştiği ve farkında olmadan itiraf ettiğini söylemek yersiz olmaz.
194.213.3.4
şahin
27 Temmuz 2013 Cumartesi 01:19
milletin parasıyla millete darbe
sen bu ülkeden besleniyorsun. bu ülkenin büyümesi ilerlemesi yönünde çaba harcayacağına köstek olmaya çalışanlara hizmet ediyorsun. bunda ne çıkarın var merak ediyorum
88.228.128.77
gemici
14 Temmuz 2013 Pazar 01:13
BOP Eşbaşkanı
Hasan Soytürk,
Yandaş olmayan TV kanallarını izleseydin BOP un ne olduğunu öğrenirdin. Senin biraz zeka arttırıcı gıdalara ihtiyacın var. Akıllı ol, yalaka olma. Soyadın gibi, soylu bir Türk ol.
88.240.5.225
Hasan Soytürk
13 Temmuz 2013 Cumartesi 16:24
BOP eş başkanı olmak ne demek?
BOP eşbaşkanı diye diye bihal oldunuz adamı neredeyse Orta doğuyu İsraile yem eden yaptınız. Bugün ağır ithamda bulunduğunuz,BOP eşbaşkanı dediğiniz adam, BOP projesini ilgililerin müsait yerlerine sokmak için ülkeyi daha da güçlendiriyor. Aklınızın ermediği konuda laga luga yapmayın. Zekâ seviyeniz siyasetin ne olduğunu anlayamayacak kadar kıt.
85.103.18.225
Diğer Haberler
ÇOK OKUNANLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim