Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu Makine Bölümü'nün 2006-2007 eğitim-öğretim yılında eğitime başlaması kararına ilişkin olarak denizcilik camiasının eğitimleri, deneyimleri ve yönetimleriyle etkin konumlarda olan temsilcilerinin katılımlarıyla 17 Nisan 2006 günü "İzmir'de Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Eğitimi Paneli" düzenleniyor.
Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin ALICI'nın davetiyle düzenlenen panelde Denizcilik Müsteşarlığı Deniz Ulaştırması Genel Müdürü Dr. Kpt. Özkan POYRAZ, İ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Aydın ŞALCI, DTO Meclis Üyesi ve DÜNYA Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Suay UMUT, İ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği Yön. Kur.Başkanı Kpt. Atilla KOCATAŞ, İ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi Sosyal Yardımlaşma Vakfı Yön. Kur. Başkanı Müh. Mahmut KARAMAN, Gemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası Yön. Kur. Başkanı Müh. Feramuz AŞKIN, İ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Müh. İ. Deha ER ve Dokuz Eylül Üniversitesi Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu Makine Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Kpt. Ender ASYALI konuşmacı olarak katılacaklar.
Panel programı şu şekilde;İzmir’de Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Eğitimi Paneli17 Nisan 2006, Pazartesi 13.30Kayıt 14:00Açılış konuşmaları Prof. Dr. A. Güldem CERİTD.E.Ü. Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu MüdürüDr. Kpt.Özkan POYRAZT.C. Başbakanlık Denizcilik Müsteşarlığı, Deniz Ulaştırması Genel MüdürüProf. Dr. Emin ALICID.E.Ü. Rektörü 14:30 Oturum Başkanı: Prof. Dr. Aydın ŞALCIİ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi Dekanı Yrd. Doç. Dr. Kpt. Ender ASYALID.E.Ü. Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu, Makine Bölüm BaşkanıMüh. Feramuz AŞKINGemi Makineleri İşletme Mühendisleri Odası Yön. Kur. Başkanı Doç. Dr. Müh. İ. Deha ERİ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi Dekan YardımcısıMüh. Mahmut KARAMANİ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi Sosyal Yardımlaşma Vakfı Yön. Kur. BaşkanıKpt. Atilla KOCATAŞ İ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği Yön. Kur.Başkanı Müh. Suay UMUTDeniz Ticaret Odası Meclis ÜyesiDünya Denizcilik ve Ticaret A.Ş. Yön. Kur. Başkanı16:30 Soru- Cevap 17:00Kokteyl DenizHaber.Com-Özel
Gemi Makineleri Eğitim Paneli
DEÜ Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu'nda 2006-2007 öğretim döneminde eğitime başlayacak olan "Makina Bölümü"nün denizciliğe katkıları panelde tartışılacak.
Diğer Haberler
TCG İZMİT fırkateyni denize indirildiMİLGEM Projesi kapsamında inşa edilen ve İSTİF Sınıfı’nın 3. gemisi olan TCG İZMİT (F-517), düzenlenen törenle denize indirildi.
MİLGEM’in 7. Gemisi denize inmeye hazırlanıyorTürk savunma sanayisinin önemli projelerinden biri olan MİLGEM kapsamında inşa edilen 7’nci gemi ve İstif Sınıfı’nın 3’üncü fırkateyni TCG İzmit (F-517), denize inişe bir adım daha yaklaştı.
Expomaritt Exposhipping İstanbul 2025’e 11 Ülke KatılıyorExpomaritt Exposhipping İstanbul’a katılacak firmalar, fuarın resmi internet sitesinde yayınlanmaya başladı.
Küresel Ekonomi ve Denizcilik Piyasaları Paneli DüzenlediTürk Armatörler ve İşletmeciler Derneği (KOSDER), denizcilik sektörünün önde gelen isimlerini İstanbul’daki Büyük Kulüp'te bir araya getirdi.
- “Gemi içinde gemi” konsepti ile MSC Splendida
- Dünyada tek! Denizaltı yüzer havuzu intikal seyrine başladı
- MSC'den 55 milyon euroluk turizm geliri müjdesi
- 5. Bosphorus Ship Brokers Dinner, İstanbul’da yapıldı
12345678
Tüm Hakları Saklıdır © 2004 Deniz Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim
Tel : 0544 880 87 87 | Haber Scripti: CM Bilişim